GasztroHírek  » 

Insta-poszttal működik a legújabb ételautomata

Insta-poszttal működik a legújabb ételautomata

2019.04.02.  | Orbán Szilvia

Érdekes koncepcióra bukkantunk a napokban: egy automata ingyen adja portékáit, ha előtte kirakjuk az Instagramra, hogy épp mire készülünk.

Ez lenne a jövő? A szociális médiát hétköznapi fizetőeszközként használni ma még érdekes, de mindenképpen formabontó gondolat; pedig már létezik ilyen, igaz, nem itthon, hanem – egyelőre – Kaliforniában és Nevadában.

A Dream Machine névre hallgató automata ázsiai típusú tésztás leveseket éppúgy kínál, mint videojátékokat, vagy üzletekben levásárolható ajándékkártyákat, írja a FoodBeast.

Ha rendelkezünk Insta-profillal, mindössze annyi a teendőnk, hogy követjük a képernyőn megjelenő, könnyen követhető instrukciókat: készítsünk szelfit, amin a gép is jól látható, majd posztoljuk a fényképet, úgy, hogy a leírásban használjuk az automata által generált speciális hashtaget. Amint a bejegyzés kikerül, az Álomgép ellenőriz, majd megajándékoz minket egy „díjjal” a fent már említett, eklektikus felhozatalból.A projekt március elején indult a kaliforniai Torrance, illetve a nevadai Las Vegas egy-egy bevásárlóközpontjában, ahol egész hónapban működött. Siker esetén számíthatunk arra, hogy a koncepció más városokba, sőt országokba is begyűrűzik majd, már most tervezik a következő, egyelőre amerikai állomásokat.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.