Ízelítő

Retteghetnek már a csukák

Itthon a horgász fizet, ha csukát akar, de Amerikában most pont fordítva van. Coloradóban úgy elszaporodtak ezek a csodás ragadózók, hogy minden kifogott példány után húsz dollár, vagyis mintegy hatezer forintjutalom jár.  »

Sült csirke a családi viszály mögött

Idén is lesz Japán Filmhét a Toldi moziban, 2017. június 13. és 17. között. A Filmhét idei témája a gasztronómia. Az idén bemutatott öt filmből nemcsak a tradicionális japán konyhaművészetbe nyerhetünk betekintést, hanem egy nem mindennapi borászat és egy tejgazdaság világába is.  »

Ezt a szennyet sem kell már megennünk

Kilenc tétel, összesen 8870 kg hústerméket foglaltak le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei egy Komárom-Esztergom megyei húsnagykereskedésben az elmúlt hetekben. Az egységben a termékeket – az előírásokat megszegve – lefagyasztották, emellett azok jelentős része jelölelten, ezáltal nem nyomon követhető volt. Az ellenőrök a helyszínen lejárt húsokat is találtak.  »

Elhunyt Konyári János borász

Nincs többé közöttünk a hazai borkultúra ikonikus alakja: ma hajnalban, hosszan tartó betegség után elhunyt Konyári János balatonboglári borász.  »

Átadták az első Gourmet-díjat

A Gourmet Fesztivál eddigi történetének legsikeresebb fesztiválján vagyunk túl, ez a látogatók számában is megmutatkozott: idén a fesztivál átlépte a 20 ezer fős álomhatárt, és mintegy 23500 érdeklődő volt kíváncsi az ételekre és séfekre.  »

Ünnepel a legöregebb magyar kézműves főzde

Virágkorukat élik Magyarországon az újhullámos sörök, sorra nyílnak a sörfőzdék – soha ilyen zsongás nem volt még. A fogyasztók egyre kedvezőbb helyzetben vannak, hiszen a jobb budapesti bárokban és vidéken is egyre inkább kötelező, hogy legyen kézműves sör.  »

8+1 tipp, hogy eligazodjon a belga sörtengerben

Kis belga sörhatározónkban megismertetjük a legérdekesebb kategóriákkal, és konkrét javaslatokat is adunk, hogy mely söröket érdemes megkóstolnia!  »

Balatoni strandkonyha és fröccs

A Balatoni Kör idén is óriás kehely megtöltésével nyitja meg a fröccsszezont. Az ünnepélyes Beach Food és Fröccsszezon nyitó szombaton háromkor lesz, de kóstolni még vasárnap is...

Rotisseurs ifjú séfjei 2017

Pereszlényi Alexandra, a Gundel Étterem szakácsa fogja képviselni Magyarországot a 2017. szeptember 8-án, Frankfurtban megrendezésre kerülő világbajnokságon.

Rákóczi túrós

Még ma is vannak, akik azt hiszik, hogy a Rákóczi túrós II. Rákóczi Ferencről, a fejedelemről kapta a nevét. Pedig Rákóczi János szakácsmester is nagy név volt a népi demokráciában....

Szekszárdi bor, tolnai sváb konyha

Merfelsz Gábor csak olyan bort készít a pincészetben, amilyet ő szeret. És mivel enni is szeret, a boraihoz ételeket kínál. Az foglalkoztatja, milyen lehet a szekszárdi borokhoz méltó gasztronómia.

A szlovák elnököt tanította főzni Áder János

Szlovákia elnökét avatta be a halászlé rejtelmeire Áder János: Andrej Kiska szerint átbeszéltek politikai kérdéseket is, de a lényeg az evésen volt.  »

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. 60
  62. 61
  63. 62
  64. 63
  65. 64
  66. 65
  67. 66
  68. 67
  69. 68
  70. 69
  71. 70
  72. 71
  73. 72
  74. 73
  75. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább