Ízelítő

Két magyar séf is bejutott az elődöntőbe

A kelet-európai régió két magyar elődöntőse Botos András, a székesfehérvári Diófa Étterem sous chef-je és Sándor Rodrigo, a szegedi Sanzon Étterem Chef de Partie-ja.  »

Szuperhősök laknak Magyarországon

A Gasztrohősök nem dőlnek be a “superfood” trendeknek! Meggyőződésük, hogy lehet egészségesen, változatosan és izgalmasan étkezni hazai és régiós alapanyagokból. Akik nem hitték volna, azoknak humoros, interaktív módon, egy csipet iróniával mutatta be a Felelős Gasztrohős Alapítvány, hogy miért értékesebb a csipkebogyó a goji bogyónál, vagy éppen milyen hazai, gluténmentes gabonahelyettesítők léteznek quinoa helyett. Nézzék meg alaposan a remek infografikákat!  »

Itt a koktél fine dining

A sztori igazi Hollywood, a díszlet a budapesti körpanoráma, a főszereplő Anger Borbála bartender, aki bepakolt bőröndökkel és menő állásajánlattal a zsebében indult volna Londonba.

Afrika péket csinál a magyarból

Közgazdászként végzett, zenélni “úgy rendesen” sose tanult, mégis ez a szenvedély győzött. Fodor Máriusz, a Magashegyi Underground, Kaukázus, The Rocket Science együttesek egykori...

Koccintsuk körbe a Balatont!

Holnap, június 17-én szombaton, délután 2-től indul a Balaton Napja, idén is több mint tíz település részvételével. A balatoni összetartozás napja immár harmadik éve az első egész Balatont körbeölelő rendezvény, a tóparti települések közös nyárnyitó ünnepe.  »

Zöldség és gyümölcs: komoly feladat a szakácsoknak

Izgalmas második fordulót kaptunk a III. Czifray-versenykurzuson: zöldség és gyümölcs volt a fő téma - meglepő ételek születtek.  »

Széll Tamást díjazta az Európai Parlament

Az Európai Parlament által alapított Európai Polgár díj magyar díjazottjai idén Széll Tamás és Szilárd István lettek. Ebben az olyan kivételes teljesítményt nyújtó személyek vagy szervezetek részesülhetnek, akik hozzájárultak a polgárok és a tagállamok közötti szorosabb integrációhoz – írta az EP közleménye alapján Tőzsdefórum.  »

Bevette Londont a Tornai Pincészet

Világviszonylatban is ritka eredményt ért el a somlói Tornai Pincészet a 34. alkalommal megrendezett londoni International Wine Challenge-en, a világ egyik legbefolyásosabb és legalaposabban bírált borversenyén. 2015-ös Prémium Juhfark boruk Trófea díjat kapott, és ezzel megszakítás nélkül harmadik alkalommal érdemelték ki a legmagasabb elismerést.  »

Forradalom Budapesten: jönnek a falatok

Budapest is csatlakozik idén a spanyolok nemzetközi felhívásához és június 15-én itthon is megünnepelhetjük a tapa világnapját. Hat étteremben kóstolhatunk spanyol falatokat, sőt június 1-15. között ajándék tapát is kapunk plusz egy sorsjegyet, amivel madridi utazást nyerhetünk.  »

Gordon Ramsay: így készül a tökéletes hamburger!

Gordon Ramsay-t sokan utálják stílusa miatt – de hozzáértését nehéz kétségbe vonni. Új videójában azoknak ad remek tanácsokat, akik otthon szeretnének hamburgert sütni.  »

Világversenyt nyert Bereznay könyve

Bereznay Tamás "Hungarian Dessert Book" című kötete nyerte a Gourmand World Cookbook Awards-ot desszertek kategóriában, Kínában. A 99 ország részvételével zajló, közel ezer szakács- és süteményes könyv megmérettetésén két másik magyar siker is született.  »

Hárslevelű: a bor, amit nem szabad elfeledni

Remek adottságai vannak, mégsem igazán sikeres, pedig benne van minden, ami a nagy borokhoz kellhet. Talán lassan ez is megváltozik: 2017. június 23-ánismét megrendezik az Országos Hárslevelű Borversenyt. A szervezők ezzel is szeretnék felhívni a figyelmet a fajtára, mert úgy látják, többre hivatott a piacon.  »

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. 60
  62. 61
  63. 62
  64. 63
  65. 64
  66. 65
  67. 66
  68. 67
  69. 68
  70. 69
  71. 70
  72. 71
  73. 72
  74. 73
  75. 74
  76. 75
  77. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább