Ízelítő

Szekszárdi bor, tolnai sváb konyha

Merfelsz Gábor csak olyan bort készít a pincészetben, amilyet ő szeret. És mivel enni is szeret, a boraihoz ételeket kínál. Az foglalkoztatja, milyen lehet a szekszárdi borokhoz méltó gasztronómia.

A szlovák elnököt tanította főzni Áder János

Szlovákia elnökét avatta be a halászlé rejtelmeire Áder János: Andrej Kiska szerint átbeszéltek politikai kérdéseket is, de a lényeg az evésen volt.  »

Nézzen körül a sörfőzdében, most lehet!

Kraft néven tavaly indult az a sörmozgalom, amely a „kézműves” jelzőt meghaladva új fejezetet nyitott a hazai sörforradalomban. Idén második alkalommal rendezik meg bázisukon saját sörfesztiváljukat, ami a remek sörök és főzdelátogatások mellett ezúttal szakmai programokkal is bővül.  »

Lebukott a keksz, lépett a Nébih

A RASFF-on (az Európai Unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszerén) keresztül érkezett szlovák bejelentés szerint nem jelölt tej összetevőt tartalmazó vaníliakrémmel töltött szendvicskekszet szállítottak Magyarországra.  »

Hová menjünk epret szedni?

Szeretne epret szedni vagy venni? Itt a szezon, az ország számos pontján megnyílnak a „szedd magad” árusítóhelyek.  »

Friss alapanyagot a séfeknek!

Őstermelők, sajtműhelyek, biokertek gazdái gyűltek össze a BGF aulájában, hogy bemutassák termékeiket az érdeklődőknek, többek között szakácsoknak. Mikrozöldségek, levélzöldségek, sajtok, lekvárok, mangalicasonka  »

Szedjen csigát és egye meg!

A kertben csúszkál a finom vacsora: nem kell vagyonokat fizetni egy csigás fogásért, elég, ha figyelünk arra, mit mutat Kalla Kálmán sümegprágai kertjében!  »

A tészta, ami majdnem eltűnt örökre

Ősi tészta, lassan kihaló tudás: már alig van valaki, aki a hagyományos szardíniai csemegét, a su filindeu-t képes lenne elkészíteni.  »

Borászok sétánya: tiszta Hollywood!

Május 9-én adták át a budapesti Zrínyi utcában a Borászok Borásza Csillagok Sétányát, amely a díj nyertesei, illetve rajtuk keresztül a magyar bor sikere előtt kíván tisztelegni.  »

Budapestre jön a csabai kolbász

Hatféle hagyományos, Csabai kolbászt mutatnak be és értékesítenek békéscsabai kistermelők a Hold utcai Piacon, 2017. május 13-án, szombaton.  »

Velencéből kitiltották a kebabot

Védik Velence kulturális örökségét: idén nyáron nem ehetünk kebabot a városban, mert mostantól tilos ilyen standokat nyitni. Többek között a szeletes pizzásokat is korlátozzák.  »

Melyik lesz a Balaton legjobb kávéja?

A Balaton fagylaltja után a Balaton kávéját is szeretnék megtalálni és népszerűsíteni a Gyenesdiáson másodszor tartandó Balaton Barista Bajnokság keretében, az egyre több minőségi étterem és bor után a "feketelevesnek" is nagyobb figyelmet szentelve - mondta el a rendezvény ötletgazdája és szervezője.  »

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. 60
  62. 61
  63. 62
  64. 63
  65. 64
  66. 65
  67. 66
  68. 67
  69. 68
  70. 69
  71. 70
  72. 71
  73. 72
  74. 73
  75. 74
  76. 75
  77. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább