Ízelítő

Csapody Balázs a Gasztronomiai Akadémia elnöke

25 éve van a vendéglátásban, a Bocuse d'Or elnökségi tagja, a magyar szurkolótábor vezére, a balatoni régió termelőinek barátja, támogatója, a Kistücsök étterem tulajdonosa. Csapody Balázs nem véletlenül lett a Pannon Gasztronómiai Akadémia elnöke.  »

A sörpiac szabályozását követelik a kisüzemi főzdék

Újabb csata a magyar sörháborúban: közleményben üdvözli a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete a kormány törekvését, amellyel megvizsgálnák a sörgyárak működését és a sörpiac szabályozását. Szerintük a lépés mindenképpen indokolt és szükséges: a vizsgálat bizonyosan több, versenyjogilag aggályos tevékenységre derít majd fényt.  »

Így készül a világ legkisebb pudingja

A miniatűr cukiságok szeretete nem új keletű, gondoljunk csak a babaházakra vagy éppen a féltenyérnyi könyvcsodákra – sokakat elszórakoztat a határok feszegetése.  »

TOP 10 Mentes hely

Kevés aktuálisabb téma van a táplálkozásban, mint a vegán életmód, valamint a különböző "mentes", tehát bizonyos ételcsoportokat elhagyó étrendek. Míg az előbbi követői szerint...

Donald Trump borába nem szerettünk bele

A politikusok vonzódnak a borhoz: nem csoda, a szőlőnek mindig is volt presztízse, számos történelmi kulcsfigurát varázsolt el a pincék és hordók világa. Az amerikai elnök, Donald Trump is vásárolt magának birtokot: a keleti part egyik legszebb területe az övé.  »

Szerzetesek asztala

Aki ételt, italt adott, annak neve legyen áldott! Isten gondoskodik bárányairól, de persze az sem árt, ha a hívek maguk is tesznek azért, hogy mindig kerüljön harapnivaló az asztalra. Évszázados, elrejtett, majd kalandos módon előkerült iratokból kiderül, hogy a ferences szerzetesek is így gondolták.

Tartós élelmiszert gyűjtenek a katolikus templomokban

Tartós élelmiszert gyűjtenek vasárnaptól egy héten keresztül a katolikus templomokban - közölte a Katolikus Karitász.

Tényleg a műhús lenne a jövő?

Egyre több kutatócsoport dolgozik azon, hogy laboratóriumi körülmények között állítsanak elő húst. A hír nem sci-fi, hanem nagyon is valóság – a Memphis Meat nevű amerikai cég azt...

Nem mindegy, mit kínálnak az iskolai büfékben

Azt hisszük, hogy rendesen eszik a gyerek, de sokszor tévedünk. A dietetikusoknak viszont van ötlete!

Megkóstoljuk Donald Trump borait

Izgalmas pincészetek, csúcskategóriás pezsgők - aki kíváncsi, mi számít menőnek a borok világában, ne hagyja ki a VinCE-t.

Tejcukor-érzékenység

Egy átlagos európai étrendben a szénhidrát bevitel körülbelül 5 %-a tejcukor. Természetes formában a laktózt a tej tartalmazza. A tejtermékek előállítása során tejcukortartalmuk...

Termelői piacok a Hegyvidéken

Szerencsések a budai Hegyvidék lakói. Nem kell mindig a Fény utcai piacra vagy zöldségeshez járniuk. Minden hétköznap más-más helyszínen vásárolhatnak friss zöldséget, gyümölcsöt,...

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. 60
  62. 61
  63. 62
  64. 63
  65. 64
  66. 65
  67. 66
  68. 67
  69. 68
  70. 69
  71. 70
  72. 71
  73. 72
  74. 73
  75. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább