Ízelítő

Ki lesz a jövő magyar séfkirálya?

Túl vagyunk a III. Czifray-versenykurzus két selejtezőjén és az első fordulóján is, amit a Magyar Gasztronómiai Egyesület a jelentéktelenné vált hazai mesterképzés alternatívájaként szervezett meg.  »

Nem unják meg az avokádót

Csak avokádót tartalmazó fogásokat szolgál fel egy új New York-i "avokadéria", melyet három olasz nyitott.  »

Milyen a jó húsvéti sonka?

Hogyan főzzük? Kell áztatni? Mivel ízesítsük? Ez itt a kérdés húsvétkor. Gódor András, a Sonkás tanácsai sonkához.

Szilvapálinka: van okunk a félelemre?

30 szilvapálinkát ellenőrzött legújabb Szupermenta terméktesztjén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Az érzékszervi és kedveltségi vizsgálat mellett a hatóság laboratóriumaiban ezúttal is megmérték a biztonsági szempontból fontos paramétereket. Végül egy esetben kellett intézkednie a hatóságnak.  »

Magyar pezsgőket díjaztak a franciák

Két ezüstöt hoztunk haza a 24. Chardonnay du Monde nemzetközi borversenyről:a szakértő bírálók az idei évben is szigorú előírások alapján zsűrizték a 38 országból nevezett, összesen 706 féle, kizárólag Chardonnay szőlőből készült bort és pezsgőt.  »

Húsvéti átverés: 6,5 tonna füstölt húst foglaltak le Budapesten

Bizony, vigyázni kell a sonkákkal: közeledik a húsvét, s akik nyerészkedni akarnak, ilyenkor nem ritkán folyamodnak tisztességtelen, törvényszegő eszközökhöz.  »

Szeretne szarvasgombát gyűjteni?

A népszerű és drága szarvasgomba idehaza is sikerrel gyűjthető – aki erre adná a fejét, nem árt, ha előbb alaposan tájékozódik.  »

Ünnepel a püspök, meghív egy sörre

Európa egyik legrangosabb sörversenyén, a Barcelona Beer Challenge 2017 megmérettetésen kiváló eredményt értek el a Székesfehérvári Püspök Sörei és a MONYO Brewing Co. sörkülönlegessége.  »

Na, kié lesz a legjobb pálinka?

A Békés Megyei Önkormányzat idén is meghirdette a megye pálinkája versenyt, a győztest a 18. Gyulai Pálinkafesztiválon hirdetik ki.  »

(F)lúgosító diéták

A lúgosító diéta sajnos még mindig divat, mindenfelé hirdetik a lúgosító élelmiszereket, van lúgosító por, lúgos víz, sőt lúgosító egytálétel is. A stresszes élet, a rohanó...

Egy gombóc fagylalt sincsen

A fémlapok alatt csodálatosan tekeredik a fagylalt, a végeredmény pár csinos henger a megszokott gombóc helyett. Nézni nem csak pihentető, hanem csodálatos is!  »

Furmint diplomataszerepben

Mit kóstolnak a külföldi diplomaták New Yorkban, Párizsban, Szingapúrban? 16 éve minden évben neves zsűri egy borválogatás keretében dönti el, milyen borokat kínáljanak a külképviseletek a hivatalos vacsorákon, fogadásokon. Idén tarolt a furmint.  »

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. 60
  62. 61
  63. 62
  64. 63
  65. 64
  66. 65
  67. 66
  68. 67
  69. 68
  70. 69
  71. 70
  72. 71
  73. 72
  74. 73
  75. 74
  76. 75
  77. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább