Ízelítő

Mogyorós az idei Magyarország Tortája!

Tudjuk mit eszünk idén nyáron: a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete kihirdette a Magyarország tortája verseny eredményeit.  »

Nőknek tiltott az ínyencek titkos szektája

Txoko. Sociedad gastronómica. Már a név is titokzatos, mint a valdensek, asszaszinok, szabadkőművesek, rózsakeresztesek páholya. Titkos szekta beavatott ínyenceknek. Nőknek (és idegeneknek)...

Magyar fagyizókat ajánl a Lufthansa

Két magyar fagylaltozót is javasol a német Lufthansa légitársaság. Reméljük, hamarosan még több, kiváló hazai cég kerülhet fel a nemzetközi ajánlójukba.  »

Mit tett értünk Christian Millau?

A gasztronómia egy legendás alakját vesztettük el: Christian Millau rengeteget tett azért, hogy az éttermek jól működjenek, az ételek finomak legyenek és a vendégek pedig elégedetten távozzanak. Munkája, igyekezete nem csak Franciaországban, hanem az utóbbi években bizony Magyarországon is érezhetővé vált. A szombaton elhunyt újságíróra Vinkó József emlékezik.  »

Megkóstoltuk a világbajnokságra kijutott magyar fagyit

Tömött sorok, hűs édességre vágyakozó emberek kupacai: Gyenesdiáson, a balatoni bicikliút tövében üzemel a fagylaltozó, melynek vezetője, Somogyi Renáta kijutott a világbajnokságra.

Meghalt Christian Millau

Nyolcvannyolc évesen szombaton Párizsban elhunyt Christian Millau újságíró és gasztrokritikus, a híres étteremkalauz, a Gault&Millau társalapítója, a francia reformkonyha, a nouvelle...

Legyen inkább fröccs!

Bár néhány országban szokás a bort vízzel keverni, annyi fröccsfajtát, mint amennyit a magyarok kitaláltak, sehol nem találunk. Íme a fröccskódex.

Házi lekvárt Szentendréről

Minden a Két Szerecsennel kezdődött. Vagyis inkább a bodzaszörppel – amit a Két Szerecsen tulajdonosa bevitt az éttermébe. Ez a sorsdöntő gesztus tette ugyanis a szentendrei Horváth Évát kistermelővé, mivel bebizonyosodott: a családon kívül is van kereslet házi készítésű szörpjeire, lekvárjaira.

Brazil séf dobta fel a Baraka nyári étlapját

Különleges nyári étlappal mutatkozik be a Baraka, Budapest műfajteremtő éttermének új séfje, a brazil származású André Bicalho.  »

Gépzsíros zsemle, penészes falak a pékségben

Súlyos élelmiszer-biztonsági és higiéniai hiányosságok miatt azonnali hatállyal felfüggesztette a budapesti Napsugár Sütöde működését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A helyszíni ellenőrzés során csaknem 60 kg lejárt, illetve nem nyomon követhető élelmiszer alapanyagot is kivontak a forgalomból a hatóság szakemberei.  »

Virágport ettünk: ez az ízlelés forradalma?

Csodálattal tölt el, ha elnézem a méheket, ahogy egy virág körül döngicsélve, majd a kehelybe merülve virágport vételeznek és azt egy „gyárban” mézzé alakítják. Nem véletlen, hogy ilyen laikus módon fogalmaztam, mert a természet műhelyét pontosan ennyire ismerem csak.  »

45 séfkés keresi gazdáját

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete pályázatot hirdet szakácsok és szakácstanulók részére. Pályázni, annak időtartama alatt, 2017. augusztus 1. és 2017. szeptember 30-közötti...

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. 60
  62. 61
  63. 62
  64. 63
  65. 64
  66. 65
  67. 66
  68. 67
  69. 68
  70. 69
  71. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább