Ízelítő

Borászok borásza: Bacsó András

A tokaji Oremus pince borásza, birtokigazgatója vehette át az ötven legjobb magyar borász által megszavazott díjat péntek este a Boscolo hotelben megrendezett gálaesten.

Angolok kedvence: rebarbara

Ki tudja miért nem szerette Kádár János a rebarbarát, de olyan mostoha növény volt a rendszerváltás előtt, hogy sokan nem is tudtak a létezéséről. Pedig Magyarországon jó talajra lel...

Palackos fröccs

Sokan próbálkoztak már azzal, hogy a fröccsöt palackba zárják és sörként árusítsák. Idén új magyar találmányként mutatkozik be a Vasuta fröccs, amely a fesztiválok itala címet...

Világ petrezselyemzöldjei

Az emberek szeretik az ételeket apróra vágott, illatos-zamatos zöld levelekkel ízesíteni, díszíteni. Erre a célra tágabb környékünkön a ma már nálunk is egész évben frissen...

Ínyencföld – Burgenland

Genussland és Pannonische Küche. Ezzel a két szlogennel várja vendégeit a legkisebb osztrák tartomány. Genuss egyszerre jelent élvezetet, élményt (a Geschmack: íz, ízlés, illat), a...

Három Michelin-csillagos zsűri az I. Magyar Sonkafalat versenyen

A mangalica megmentésének 25. évfordulójának tiszteletére rendezett ünnepségen a Magyar Konyha Sonkafalatversenyt szervezett négy ismert szakács részvételével.

Mesék habbal. Három író, három kávéház

Mi köti össze három író, Karen Blixen, Émile Zola és John Keats életét és munkásságát? A kávé. A dán írónőről elnevezett emlékházban található Dánia egyik legszebb fekvésű...

Gluténmentes élet

Gyerekkoromban vasárnap reggelenként nagymamám konyhájában gyűltünk össze: ment a habverés, kavarás, dagasztás-nyújtás, szaggatás. Készült a piskóta, a képviselőfánk, a kalács, a...

Irsai Olivér Dél-Afrikában

Sok mindent tanulhatnak a magyar borászok a dél-afrikai termelőktől hozzáállásban, technológiában és marketingben is, ám Magyarország különleges adottságai lehetővé teszik, hogy az...

Magyarország a madridi gourmet vásáron

A Salón de Gourmets a világ egyik legismertebb minőségi termékeket bemutató kiállítása. A magyar pavilon a legjobb hazai termékeket mutatta be, mangalicát, kézműves csokoládét, tokaji...

Régi sajtok költője

Hugues Lataste nézete szerint a sajtok élettartama gyakorlatilag végtelen, ennek megfelelően a gyógy- és fűszernövényekkel készült sajtocskáit szinte por állagig érleli. Ilyenkorra elég...

Kékfrankosország

New York legjobb borszaküzleteiben ma külön sarkot szentelnek az osztrák boroknak. A forradalmi változáshoz nem kellett más, mint szigorú, kiskapuk nélküli bortörvény, technológiai...

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. 60
  62. 61
  63. 62
  64. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább