Ízelítő

Borházból menő bisztrókonyha: A Kert

Éppen itt volt az ideje északkeleti irányban is kitolni az ínyenc Budapest határait. Aki ezidáig csak az Olimpiáig merészkedett "kifele", most hajtson csak nem sokkal tovább, és keresse a...

Till Attila: Tiszta tészta

Nem mindenki tudja: a népszerű tévés egy ideje gasztroesemények népszerűsítésében is szerepet vállal. Szeret főzni, mindene a magyar konyha, a tészta, a jó kenyér és a jó kávé, de...

Svábhegyi szüret

Ki mondana nemet egy közös szüretelésre Laborfalvi Róza és Jókai Mór társaságában a Svábhegyen? Még ha Róza a hétköznapokban Saly Noémiként, Jókai pedig Tóth Józsefként...

Álhírek és valódi sikerek: Palágyi Eszter

Még csak 30 éves, de a baszkföldi világkongresszuson ő a hazánkat képviselő séfek egyike. A felkészülésről és egy szakmai körökben elterjedt pletykáról kérdeztük Palágyi Esztert,...

Lehet más a kézműves: Kraft (2. rész)

Feltörekvő hazai sörfőzdék egy frissen alakult csoportja „kraft” néven saját sörkategóriát hozott létre. Az ötletről cikkünk első részében a kitalálói mellett a sörforradalmat...

Magyar hobbiszakács a luxushotelben

Egy Csongrád megyei blogger, a Boldog Kukta írója szeptember első hetében egyszercsak a bécsi Park Hyatt Hotel éttermében találta magát: nem vendégként, még csak nem is kuktaként, hanem...

Lehet más a kézműves: Kraft (1. rész)

A kézműves sörök forradalma új fejezetéhez érkezett. A mozgalom nevében is szereplő jelzőt ugyanis feltörekvő főzdék egy frissen alakult csoportja már cikinek érzi. Ezért „kraft”...

A séf búcsúja: bezár a Lamb and Leo

"Emelkedett bisztrószínvonal az egykori Arcade étterem helyén, felvilágosult konyha szakácssapkás szinten" – ajánlotta a Lamb and Leo Bistrót a Gault & Millau. Alig egy év nyitvatartás...

Miből lesz a hurka, kolbász?

A disznó sorsa az, hogy levágják. Mi másért tartaná az ember. Etetni, itatni, majd szép csendben eltemetni, nos, erről ritkán szólnak történetek. Annál inkább a padláson lógó...

A bonbonkirály – Dékány Mihály

"A magyar cukrászok egyik legnagyobbika. Ceglédtől New Yorkig olyan karriert futott be, amilyen párját ritkítja." Ez Hauer Mihály véleménye 1931-ből. "Megérdemli a bonbonkirály nevet -...

A nagy ételhazugsággal szemben

A Kenyér lelke szembemegy a nagy csinnadrattával megrendezett, tömegeknek szánt, eszem-iszom típusú fesztiválokkal. A szűk körű, meghívásos alapon szerveződő versenyen nem az nyer, aki a...

Még szekszárdibb lesz a bikavér

Nincs még egy hasonló házasítás a világon: a kékfrankos és kadarka fajtákon alapuló szekszárdi bikavér az új szabályozásnak köszönhetően még karakteresebb lesz, az elegáns borok...

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. 60
  62. 61
  63. 62
  64. 63
  65. 64
  66. 65
  67. 66
  68. 67
  69. 68
  70. 69
  71. 70
  72. 71
  73. 72
  74. 73
  75. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább