Ízelítő

Sörre bor – Mit iszol?

„Nem lesz locsolós-könyökölős” – ígéri a Borszalont felváltó ’MITISZOL? - természetes italok fesztiválja’ főszervezője, Nemes Richárd. Az autentikus borokat képviselő Terra...

Csángó túrós puliszka

A puliszka kukoricalisztből készült kásás étel. Mindenütt ismert. Kenyában ugali a neve, Zimbabvéban sadza, Dél-Afrikában mealie pap, Romániában és Oroszországban mamaliga, az erdélyi szászoknál: palukes...

Megkóstoltuk Prágát

Aki Prágába látogat, a turistacsalogató sörözők mellett a cseh konyha újjászületését is átélheti. Tizenháromféle knédlit, helyi tenyésztésű marhahúst, ízletes prágai sonkát kóstolhat...

Kínai gasztroforradalom

Felejtsük el az édes-savanyú oldalast, az illatos rizst, a szezámmagos csirkefalatokat. Az avantgárd konyha megérkezett Ázsiába. Legismertebb képviselője, Da Dong Ferran Adrià szerint az...

"Kétszáz étel ábránd" P. Howard és a nagy Levin szakácskönyve

Ajánlok önöknek egy remek kis játékot! Olvasás előtt nézzék meg a könyvön az író portréját, és tippeljék meg, vajon az adott író ínyenc volt-e vagy csak sótlan pietista...

Címkeforradalom a palackon

Ipacs Géza bebizonyította, hogy a palack nem szimpla hirdetőoszlop, hanem izgalmas alkotófelület kreatív emberek számára. Ebből aztán kisebb címkeforradalom kerekedett. Egy forradalmár portréja.

Az olasz konyha változatai

Van olyan, hogy olasz konyha? Nincs. Az olasz csizma minden táján más alapanyagok kerülnek az asztalra. Észak és dél, tengerpart és hegycsúcs tányérjai más és más ízeket rejtenek.

Leves, főzelék és feltét

Naponta két leves, négyféle főzelék, három feltét, és egy sütemény készül a legújabb főzelékes bisztróban, a belvárosi Hokedli Pottage Bárban.

Krumplistarhonya

A tarhonya megfejthetetlenül egyszerű étel, de jó. A legnagyobb igazságok a fazékban is egyszerűek. Az evés művészetének evangéliumaiból azonban jóvátehetetlenül hiányzik ez a rusztikus, parasztiánus eledel...

Luxusmeditáció a szőlőben: Új márka született, az AÉS

Hárman vannak. Egy lélekbúvár, egy borász és egy művész. Csernus Imre, a bevállalós pszichiáter, Csutorás Ferenc (alias Csuti), a naturális borok felkent papja és Mészáros Ferenc grafikus, aki néha pincér...

Pálinka, whisky és kolbász a Budai Várban

Több mint 400 különböző pálinka, közel félszáz whisky, hozzá különböző kolbászfajták kóstolhatók a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon október első hétvégéjén.

A gyermekek étkezéséről

Magyarországon minden negyedik gyermek túlsúlyos vagy elhízott, és az iskolások 31%-a reggeli nélkül indul az iskolába. A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének felmérése szerint...

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább