Ízelítő

Leves, főzelék és feltét

Naponta két leves, négyféle főzelék, három feltét, és egy sütemény készül a legújabb főzelékes bisztróban, a belvárosi Hokedli Pottage Bárban.

Krumplistarhonya

A tarhonya megfejthetetlenül egyszerű étel, de jó. A legnagyobb igazságok a fazékban is egyszerűek. Az evés művészetének evangéliumaiból azonban jóvátehetetlenül hiányzik ez a rusztikus, parasztiánus eledel...

Luxusmeditáció a szőlőben: Új márka született, az AÉS

Hárman vannak. Egy lélekbúvár, egy borász és egy művész. Csernus Imre, a bevállalós pszichiáter, Csutorás Ferenc (alias Csuti), a naturális borok felkent papja és Mészáros Ferenc grafikus, aki néha pincér...

Pálinka, whisky és kolbász a Budai Várban

Több mint 400 különböző pálinka, közel félszáz whisky, hozzá különböző kolbászfajták kóstolhatók a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon október első hétvégéjén.

A gyermekek étkezéséről

Magyarországon minden negyedik gyermek túlsúlyos vagy elhízott, és az iskolások 31%-a reggeli nélkül indul az iskolába. A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének felmérése szerint...

Különleges gasztroboltok Pest-Budán

Összegyűjtöttünk 10 + 1 különleges gasztroszíntért, ahol az ínyencségeken kívül meglepetés is vár bennünket: virágbolt és sushibár, fűszerkereskedés és kávézó, zöldséges és galerista egy helyen.

Gundel Károly-díjat kapott Hamvas Zoltán

A Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke, a Gerbeaud és a Michelin-csillagos Onyx étterem társtulajdonosa. Hamvas Zoltán Gundel Károly-díjban részesült. Gratulálunk!

Az áldos

Érdekes vállalkozásba kezdett Balogh-Nagy Erzsébet juhtenyésztő és Ruprecht László. Gyimesi rackából olyan ételt készítettek, amely a magyar konyha jellemző fogásává válhatna, de...

A Lilipop cukrászda Nagykovácsiban

„A bodzát, csipkebogyót a falu körüli réteken gyűjtjük. A menta, alma, birsalma a mi kertünkben terem. A tej és a házi túró Etyekről, a mandula és a dió a Káli-medencéből...

Génmódosított élelmiszerek a világban

Világviszonylatban a mezőgazdasági terület 90%-a gén módosítás-mentes. A GM élelmiszerek felhasználásának és előállításának egyik legjelentősebb szereplője az Amerikai Egyesült...

Séfversenyt nyert Sárközi Ákos

Hogyan válhatnak férfiak háziasszonyokká? Például úgy, hogy profi konyhafőnökként elindulnak a Világevő Séfversenyen. Ezen a megmérettetésként ugyanis nem lehet méregdrága, speciális gépeket...

Egyél brüsszeli, igyál bordeaux-i módra!

A belga konyha különlegességei mellett a nemzetközi gasztronómia finomságaival is megismerkedhetnek az érdeklődők...

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. 17
  19. 18
  20. 19
  21. 20
  22. 21
  23. 22
  24. 23
  25. 24
  26. 25
  27. 26
  28. 27
  29. 28
  30. 29
  31. 30
  32. 31
  33. 32
  34. 33
  35. 34
  36. 35
  37. 36
  38. 37
  39. 38
  40. 39
  41. 40
  42. 41
  43. 42
  44. 43
  45. 44
  46. 45
  47. 46
  48. 47
  49. 48
  50. 49
  51. 50
  52. 51
  53. 52
  54. 53
  55. 54
  56. 55
  57. 56
  58. 57
  59. 58
  60. 59
  61. 60
  62. 61
  63. 62
  64. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább