GasztroHírek  » 

350 forintból kell kihozni a menüt a közétkeztetési szakácsversenyen

350 forintból kell kihozni a menüt a közétkeztetési szakácsversenyen

2018.12.20.

2019. január 25-ig várják a nevezéseket az OKÉS Országos Közétkeztetési szakácsversenyre, amelyet május 25-én tartanak majd a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskolában.

A szakácsverseny a közétkeztetésben tevékenykedőket célozza meg. Elvárás, hogy az arra vállalkozók

nagy adagszámban elkészíthető, gusztusos megjelenésű, kiváló ízekkel bíró háromfogásos menükkel nevezzenek,

mindezt a verseny témájaként megjelölt: „Közétkeztetés az egészségtudatosság jegyében”.

Cél a következtetők tudásának bővítése, az ételek modernizálása, a mai kor követelményeihez igazítása, azok egészségesebb elkészítése. A melegkonyhai főzőversenyhez hasonlóan, ez alkalommal is fontos a tudatosság és a bio alapanyagok felhasználása. Az OKÉS versenyen (a már tavaly is megosztóan alacsonynak bizonyuló) nettó 350 Ft/fő nyersanyagnormából kell a menüt készíteni.

A versenyről bővebben az etrendegyesulet.hu/okes oldalon tájékozódhat.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.