Minden séf egy-egy fogást készít: ez nem egy profit orientált találkozó, hiszen ezekkel a rendezvénnyekkel szeretnének arcot adni a különböző stílusoknak, irányzatoknak, hogy a séfeket mindenki személyesen, közelebbről megismerhesse.
A barátságból kialakult rendezvénysorozatot 2018-ban újra életre hívták (Csókafészek Étterem, 2018. március 3-án 18:00-kor),hogy a séfek újra egy könnyed napot tölthessenek együtt. A Séfasztalon mindig adott a lehetőség, hogy egy-egy fiatal, tehetséges séf vagy cukrász megmutathassa magát. Így lesz ez idén is.
A mostani vacsoránk meghívott séfjei:
- Vomberg Frigyes - Coach - Magyar Bocuse d˙Or Akadémia,
- Jászai Tibor - Séf - Czakó kert Bistro, Gerlóczv Kávéház,
- Vígh László - Konyhafőnök - Esztergomi Prímás Pince,
- Kerekes Sándor - Séf - Csókafészek Étterem és Kávézó,
- Bicsár Attila - Séf - Sauska 48 Villány,
- Varjú Viktor - Séf - Bock, Vendéglő a Kisbíróhoz,
- Bernát Dániel - Séf - Rézkakas Bistro,
- Fülepi Kálmán - Séf - Kami Kisvendéglője,
- Krasznai Norbert - Séf - Societe.
Pék
Szó Dániel, G&D Cukrászda
Cukrász
Szó Gellért, G&D Cukrászda
Sommelier
Petzold Attila - Brill Pálinkaház, György Vince - Spiritus Primus pálinkafőzde
Stage Manager
Deli János - Food and Beverige manager - Societe
Fotó
Pintér Árpád - Pixeltaster.