GasztroHírek  » 

Isteni sört ígér nekünk az angol nagykövet

Isteni sört ígér nekünk az angol nagykövet

2019.05.09.  | MKO

Másodszor rendezik meg a régió rangos nemzetközi kézműves sörfesztiválját, a Budapest Beer Weeket, mely a május 24-25-i kóstolónapokban csúcsosodik ki. A szervezők és az esemény fővédnöke, Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete május 7-én, kedden ismertette a sörös buli programját.

A csapra vert Earl Grey-es Imperial Ipa, illetve Laphroig hordós Milk Stout mellett kiderült, hogy minden még nagyobb, még szebb, még több, mint tavaly: 25 országból 60 sztársörfőzde érkezik hozzánk személyesen, hogy a magyar élvonallal kiegészülve saját kezűleg csapolják exkluzív söreiket.

A fesztivál kiemelt vendégei idén a brit sörfőzdék, amelyek közül

hat első vonalbeli márka is ellátogat most Budapestre,

a “Craft is GREAT Britain” kampány részeként. A szervezők elmondták, hogy tizenegy magyar sörfőzde kollaborációjában készül el a fesztivál söre, mely május 20-tól az ismert craftos helyek mindegyikén csapra kerül.

A BPBW egyedi programeleme a szakmai nap, ahol

üzleti platformot teremtenének a nemzetközi és hazai gyártók és beszállítók kapcsolatainak erősítésére,

illetve újabb együttműködések megalapozására.

Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete elmondta: „Fővédnökként örömmel invitálok mindenkit erre a sokszínű, nemzetközi fesztiválra. Brit nagykövetként pedig külön öröm számomra, hogy az idei rendezvény kiemelt vendégei brit sörfőzdék és sörfőző mesterek lesznek. A sörök kiváló minőségéről győződjenek meg önök is személyesen – csatlakozzanak hozzánk, találkozzunk fesztiválon!”

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.