GasztroHírek  » 

Itt a világ legmodernebb mosogatógépe

Itt a világ legmodernebb mosogatógépe

2018.09.10.  | MKO

Ahol étel van, ott mosogatni is kell: hogy ez minél kisebb teher legyen, a Miele az eddigi fejlesztéseit is túlszárnyalta új adagoló rendszerével.

A 2018-as IFA szakvásáron a Miele a szabadság ígéretével hívta fel a figyelmet az új rendszerére, amely automatikusan adagolja a frissen fejlesztett tisztítószer granulátumot. Arra, hogy egy applikáció segítségével mindet a mobilunkon ellenőrizhetjük le, szinte már természetes. A 7000-es modellcsalád mosogatógépei idehaza 2019 tavaszán kerülnek a boltokba.

A PowerDisk automatikusan adagolja a tisztítószert: a mintegy 15 cm átmérőjű henger meghatározott mennyiségű granulátumot küld a mosogatótérbe.

A rendszer a választott programhoz és az edények állapotához igazodik: a szennyezettségi fokot szenzor érzékeli.

„A Normál 60°C programnál a PowerDisk 20 mosogatási ciklusra méretezett, amely háztartási körülmények között körülbelül egy hónapra elegendő.” - mondta el Gernot Trettenbein, a Miele csoport háztartási készülékek területének vezetője.

A mosogatási eredményhez a tisztítószer is hozzájárul. A granulátum speciális enzimeket, aktív oxigént valamint ezüstöt is tartalmaz az öblítő és a só mellett. A G 7000 mosogatógép kétkamrás tartállyal rendelkezik, amelybe

igény szerint hagyományos tisztítószerek is betölthetők.

Minden AutoDos rendszerrel szerelt G 7000-es a wifi hálózatra köthető, és az app segítségével mobil eszközről vezérelhető.  A dolgozók és nagyobb háztartást vezetők zsúfolt hétköznapjait megkönnyíti az új funkció, az AutoStart: mivel a tisztítószer állandóan a készülékben található, a mosogatógép programozható, hogy rendszeresen azonos időpontban induljon el, pl. minden második reggel 9 órakor.

„Nincs szükség manuális bekapcsolásra, nincs több idegeskedés amiatt, hogy elfelejtettük megnyomni a start gombot.“- emelte ki Trettenbein. „Különböző indítási időpontok is megadhatók, sőt

a rendszer olyan apróságokra is figyel, hogy ha a készüléket két ütemezett mosogatási ciklus között nem nyitják ki, nem indul el.”

További újdonság az M Touch kijelző – már a mosogatógépek is az okostelefonokhoz hasonlóan kezelhetők. A természetes források konzekvens megóvásáról, a 6 literes vízfelhasználásról és- keringetésről új kialakítású rendszer gondoskodik. Hatékonysága A+++ mínusz 10 százalék.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.