GasztroHírek  » 

Izgalmas gasztroest a Lupán

Izgalmas gasztroest a Lupán

2019.06.12.  | S.N.

Vízparti gasztronómia kalandtúrára hívja a vendégeket június 13-án, csütörtökön Budapest „tengerpartja” – ekkor mutatják be a Lupa beach food kínálatát.

Ha a városban már nem lehet megmaradni a hőségtől, akkor irány valamelyik vízpart! A strandszezon elindult a Lupán is, amit még egy kulináris kalanddal is megfejelnek. Június 13-án, az I. Lupa Beach Gasztro Esten bemutatják a „tengerpart” étel-ital kínálatát. Mondhatni, így találkozik Gerendai Károly két területe, a gasztronómia és a Lupa „élménycentrum”, amelynek ő a megálmodója.

„A kulináris kalandok mellett ne csodálkozzunk, ha a pult mögött ismert emberek szolgálják fel az ételeket.

A tónál található büfék, éttermek és koktélbárok természetesen egész szezonban elérhetők lesznek és az esti órákban már belépőjegy nélkül, ingyenesen is meglátogathatók, de a nyár folyamán rendszeresen szervezünk majd olyan eseményeket, ahol a Lupa gasztronómiai kínálatára szeretnénk felhívni a figyelmet” – mondja Gerendai.

Budapest tengerpartja tehát nem csupán szabadidős és sport lehetőségekkel várja a látogatókat, de gasztronómiai élményekkel is. A LUPA Beach „gasztrosétányán” ott vannak a tipikus strand ételek és a különlegesebb fogások is: Budapest egyik legjobb burgere,  görög recept alapján készült gyros, grillbár, thai konyha, igazi olasz pizza. A strandon több mint húsz vendéglátóegység nyújt sokszínű kínálatot a vegán sasliktól a halas ételekig, a vízparti bárok és beach klubok pedig italfronton tesznek meg mindent a vendégekért.

Az I. Lupa Beach Gasztro Esten Gesztesi Károly fagylaltot kínál majd, a polinéz hangulatot idéző Rose Los Tiki Bárban Kembe Sorel színész-műsorvezető sört csapol, a TV2 Jóban Rosszban sorozatának egyik főszereplője, Legerszki Krisztina a Coke Lounge-ban koktélokat készít, a Rockburger helyszínén gitárkíséret jár Budapest egyik legjobb burgeréhez.

A Lupa Costes Beach Klubjában pedig portugál vacsora várja az érdeklődőket, a hozzá tartozó borpárosítással, a Costes Michelin-csillagos séfjeinek prezentálásában.

A 7500 forintos vacsora regisztrációhoz kötött, amit a info@costesbeachclub.hu címen lehet megtenni.

A szezon során további gasztroestek várják a látogatókat. A kínálatban lesznek – mások mellett – francia ínyencségek, kagylóételek hidegen-melegen, province-i feketekagyló tál és osztriga, 60 kg-os kardhal-bontás a Lupa homokos partján, de várható paella készítés is szabad tűzön a mediterrán gasztronómia jegyében.

Információ: www.lupato.hu

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.