Január-februári számunk tartalmából

Január-februári számunk tartalmából

Összevont számunkban a homoktövis, az ananász, a mákos guba és a fánk is terítékre kerül. Két új rovat indul: Őshonosok és az Életem bora címmel. Beszélgettünk a Mugaritz séfjével, Andoni Luis Aduriz-al és bemutatjuk Kreinbacher József somlói birtokát is.

 

Címlapon: Mákos guba tányérdesszert

Séf: Baracskai Angéla, a Tanti cukrásza, Fotó: Kaunitz Tamás 

Gasztroarcok

- A jó pho titka az idő. Funky Pho a budapesti Mozsár utcában 

Terítéken az ananász

- Indiánok ízletes toboza. Ananászos receptek

Magyar ízek

- Szibéria ananásza. Hencz homoktövis Szegedről

- Nem dugja homokba a fejét. Húsz évet kell várni arra, hogy strucchúst együnk? 

- Belvárosi (gasztro) Piac Újjászülető vásárcsarnok, ahol ételben nem ismernek tréfát

- A mák és a gubója . Mákos guba

Farsang

- Funky fánkok farsangja

A konyha ördöge – séfportrék

- Avantgárd szakács. Andoni Luis Aduriz, a Mugaritz séfje 

Őshonosok – racka - Ambrus Lajos rovata

- Kóstoljon meg egy nemzeti kincset!

- A racka és a birka

- Juhászok és birkások. Kiből lesz rackatartó?

Cukrásziskola

- A szenvedély desszertje. Laki Zsombor cukrász a ZONA étteremből

Top 10

- A hentes, a borász és a táncos. Új helyek a fővárosban

Boremberek

- Áramvonalas borok. A Kreinbacher Birtok Somlóról

Életem bora - Herczeg Ágnes rovata

- Vásáry Tamás

Gasztroturizmus

- A nagymenü Váradon

Spájz - Saly Noémi rovata

- Krémes, fanyar, finom. Narancsos krémlikőr


Ossza meg ismerőseivel:
Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább