GasztroHírek  » 

"Karanténkonyhában" főz egy olasz sztárséf a közösségi médián

"Karanténkonyhában" főz egy olasz sztárséf a közösségi médián

2020.03.19.  | MTI - Fotó: Magyar Konyha Archívum

Karanténkonyha címmel indított élő műsort Beverly Hillsből Instagram-oldalán Massimo Bottura olasz sztárséf.

"Vigyázzatok magatokra! Mossatok kezet, mindig mossatok kezet!"

- üzente közönségének a Kitchen Quarantine első élő közvetítése után Bottura, akinek éttermei a világ legjobbjai között szerepelnek.

A The Hollywood Reporter cikke szerint Bottura már számos karitatív akcióval hívta fel magára a figyelmet. 2012-ben, a tragikus olaszországi földrengés után segített megszervezni, hogy a rombadőlt térségből a világ séfjei felvásárolják a sajtokat, és így ne vesszenek kárba. Bottura az éhezés felszámolásán is dolgozik Robert De Niróval együttműködve.

A sztárséf legismertebb étterme a modenai Osteria Francescana, de két Gucci Osterias-étterme is van, az eredeti Firenzében és egy új Beverly Hillsben.

Bottura szombaton indította el Karanténkonyha-sorozatát, amelyet minden este - magyar idő szerint 20 órakor - közvetít Instagramján.

A séf élőben főz egy komplett vacsorát azokból a dolgokból, amelyek a hűtőjében vannak.

"Ez nem főzőműsor. Csak részei akarunk lenni a világnak" - magyarázta a közösségi médián Bottura.

 

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.