GasztroHírek  » 

Két fős, négy fogásos vacsorát ad ajándékba a Laurel

Két fős, négy fogásos vacsorát ad ajándékba a Laurel

2020.03.30.  | MKO

Éttermi élmény két főnek a járvány idején, mert a Laurelben hisznek benne, hogy jelen helyzetben is lehet élvezni a gasztronómia nyújtotta különleges pillanatokat.

A világjárvány már az első percben megmutatta, hogy elképesztő hatással van nemcsak a hazai, de a nemzetközi vendéglátásra egyaránt. „Az óvintézkedések figyelembevétele mellett természetesen mi is kénytelenek voltunk határozatlan időre bezárni éttermünket, a Laurelt, a munka azonban nem állt meg, hisszük, hogy

most még fontosabbak lesznek az otthon, kettesben, vagy szűk körben töltött vacsorák,

legyen szó születésnapról vagy randiról.” – írták közleményükben.

Mede Ádám és csapata megalkotta a Silentium névre keresztelt két fős vacsorát, mely a Laurel utazóbőröndjében kerül a vendégekhez. A négy (plusz két) fogásos menüsor mellé külön kérésre a kétszeres magyar sommelier-bajnok Tüü Péter borsorát is kiszállítják. A csavar a történetben, hogy a menüsor mellé megérkezik az előzőleg vásárolt, az újranyitás után felhasználható 15.000.- forint értékű voucher is. A Silentiumnak ugyanis nincs ára, ezzel hálálják meg a gasztronómia szerelmeseinek a különleges vacsorajegy megvásárlását:

a két fős, négy fogásos vacsorát ajándékba adják a voucher vásárlása mellé.

A Silentium hat fogásos menüsora és a részletek megtalálhatók itt:   

  • Kovászos kenyér, füstölt vaj
  • Füstölt pisztráng
  • Kacsaleves
  • Marhaoldalas, gulyás esszencia, hagymás nudli, borsodi csalamádé
  • Maláta, sós karamell, karamellizált fehér csokoládé
  • Petit Fours

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.