GasztroHírek  » 

Korlátlan sörkóstolással nyit újra a sörhotel

Korlátlan sörkóstolással nyit újra a sörhotel

2018.02.05.  | MKO

Az ország legnagyobb sörkocsmájává válik február 16-18 között a Gellért Hotel. Az idén 100 éves szálloda falai közt mintegy 100 féle sört kóstolhatunk számolatlanul, a csúcsgasztronómia híveit pénteken és szombaton ötfogásos sörvacsora valamint a pazar panorámájú Lakosztályétterem várja, vasárnap pedig egy izgalmas Sörbrunch, korlátlan étel- és italfogyasztással.

Hamarosan kezdődik a III. Indoor Sörfesztivál: a Danubius Hotel Gellért összes termében korlátlanul folyik majd a sör, mintegy száz féle változatban, köztük

kis- és nagyüzemi sörök, hazai valamint cseh, német, angol, belga italok, és whiskys hordóban érlelt különlegességek minden mennyiségben.

A bevállalósabbaknak pálinka, sörpárlat és ír whisky kóstolás is dukál, de mindezt a felelős alkoholfogyasztás jegyében – hirdetik a szervezők.

A sörrel párosítható ételek is előkerülnek: Varju Vili, a Bock Bisztró és a Vendéglő a Kisbíróhoz, valamint Frideczky András a Gellért Söröző séfjei a fogások és a hozzájuk kínált sörök párosításával

szenzációs ízvilágot kínálnak pénteken és szombaton a Sörpáros Sörvacsora keretében.

Az asztalra kerül majd – mások mellett - sörtésztában sült fürjtojás sörmajonézzel, gyömbéres kacsaleves kacsanyelvvel mangalica karaj „kolbász bőrrel”, sörös árpagyönggyel, valamint mogyorós csokoládékrém, tejfagylalttal és sör sabayonnal.

A Gellért Szálló védjegyének számít a csodás panorámájú 422-es lakosztályban helyet kapó lakosztályétterem. A limitált létszámú fine dining vacsorát a szálloda centenáriumi évének tiszteletére először, a III. Indoor Sörfesztiválon is megrendezik, ahol ez alkalommal

a kortárs gasztronómia kiválósága, Orosz Gábor, a KIOSK Budapest executive chef-jének prémium kategóriás menüje kerül majd terítékre.

Vasárnap este Sörbrunch Capriccio zárja a fesztivált, ahol korlátlan étel-, italfogyasztás és a fesztivál legjobb italai várják a gourmand-okat. A menüsort Müncz Gábor, a Gellért vezető séfje sörökhöz passzoló ételekből állítja össze,

benne meggysörös cékla shot, bécsi burgonyasaláta, füstölt pisztráng vörösbab salátával, jércemell szeletek paprika lekvárral, pácolt libamell savanyított hagymákkal, finomságok a spájzból és sajtfalatok almával, dióval.

(Elővételi napijegy 4.990 Ft, korlátlan sörkóstolással, a helyszíni napijegy 5.990 Ft szintén korlátlan sörkóstolással. A Sörvacsorára 8.990 Ft-ért válthatunk jegyet, ami tartalmazza a napijegyet is. A Lakosztályétterem 19.990 Ft, ami ugyancsak tartalmazza a napijegyet is. A Sörbrunch pedig 8.800 Ft, korlátlan étel- és italfogyasztással.)

Információk itt.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.