GasztroHírek  » 

Környezettudatos söröző nyílik Kiskunfélegyházán

Környezettudatos söröző nyílik Kiskunfélegyházán

2019.07.02.  | MKO

Kapunk egy jó sört és a környezetnek sem csapunk oda: a vasútállomásától mindössze hetven méterre Kiskunfélegyháza első zöld sörözője, az Ágyú – a főutcán kiállított világháborús fegyverekre nyíló Öreglaktanyában kialakított kézműves söröző és képzőművészeti galéria egyedülálló módon ötvözi a gasztronómiát a művészettel, a környezettudatosságot a szórakozással, valamint a modern designt az antik tárgyak újraértelmezésével.

Az Ágyú Kiskunfélegyháza egyetlen zöld sörözője, de országosan is azon kevés szórakozóhelyek közé tartozik, amelyeknek berendezési tárgyai száz százalékban újrahasznosított anyagok és tárgyak segítségével készültek.

Új életre kelt a régi Egészségház robosztus csőrendszere és melléképületének ódon mestergerendái, funkciót váltott számos múlt század eleji mosdóasztal és varrógép, de a pálosszentkúti zongoramatuzsálem és a nyárlőrinci tanyai iskola számos berendezési tárgya is a vendégek szolgálatába áll.

A környezettudatosság mellett teszi le a voksot a sörgaléria italkínálata is, mert a választható kézműves termékek teljes mértékben hazai sörmesterek kisüzemi körülmények között, jórészt természetes alapanyagok felhasználásával készült termékei közül kerülnek ki folyamatosan változó készlettel.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.