Gasztroarcok  » Séfek

Házhoz jön a piac

Ruprecht László

Példátlan gyorsasággal állt át házhoz szállításra a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) csapata. A SVÉTasztal keretében termelők árui mellett meleg ételt is kiszállítanak, és elviszik a budapestieknek a legjobb vidéki fogásokat. A siker óriási. Ruprecht Lászlót, a SVÉT elnökét a karantén utáni tervekről is kérdeztük.

Gasztrodizájn

Milyen a menő séfkabát?

Az uniformisok egyik legkomplexebb összeállítása a szakácsoké lehet, ahol minden apró részlet a praktikum, a higiénia, a státusz és a büszkeség ötvözete. Történet az eredeti szakácskabátoktól a mai séfek öltözetéig Kerekes Sándorral, Litauszki Zsolttal és Nyíri Szásával.

Az év séfje

Niko Romito

A nulláról kezdte, majd hét év alatt három Michelin-csillagot szerzett az Abruzzo tartománybeli Rivisondoliban lévő Reale étterem séfjeként. Aztán séfiskolát nyitott, kísérleti éttermeket indított, egy római kórházban pedig mintakonyhát működtet. Az idei Madrid Fusión nemzetközi gasztronómiai konferencián Niko Romitónak ítélték „Az év séfje” díjat.

Spíler world: kapcsolat a vendég és a személyzet között

Gubán Tamás

A Gozsdu-udvar Zsidai Csoport-háromszögében éli mindennapjait Gubán Tamás head chef, aki a Spíler Original, a Spíler Shanghai Secret Bar és a Jamie Oliver’s Pizzeria konyhájáért is felel. A bulinegyed közepén mindegyik egység más étlapot és hangulatot kínál a vendégeknek – a csapat pedig vonzó feltételeket a munkavállalók számára.

A tenger szakácsa

Ángel León

Kulináris látnok. A tenger szakácsa, aki algákból, planktonokból, ismeretlen halfajtákból készít látványos fogásokat. Ángel León művész, tudós és felfedező egy személyben, vérbeli...

A malomtól a patakon át a Zengőig

Illés Roland

Az örökségként felújított hosszúhetényi Almalomb kulináris kitérő és találkozóhely a Mecsek lábánál minden ízében magyar, vidéki parasztház, mégis belengi némi skandináv hangulat. A konyhában Illés Roland séf viszi az őszinte épülethez illő őszinte konyhát.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. következő »

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.