Gasztroarcok  » Séfek

Spíler world: kapcsolat a vendég és a személyzet között

Gubán Tamás

A Gozsdu-udvar Zsidai Csoport-háromszögében éli mindennapjait Gubán Tamás head chef, aki a Spíler Original, a Spíler Shanghai Secret Bar és a Jamie Oliver’s Pizzeria konyhájáért is felel. A bulinegyed közepén mindegyik egység más étlapot és hangulatot kínál a vendégeknek – a csapat pedig vonzó feltételeket a munkavállalók számára.

A tenger szakácsa

Ángel León

Kulináris látnok. A tenger szakácsa, aki algákból, planktonokból, ismeretlen halfajtákból készít látványos fogásokat. Ángel León művész, tudós és felfedező egy személyben, vérbeli...

A malomtól a patakon át a Zengőig

Illés Roland

Az örökségként felújított hosszúhetényi Almalomb kulináris kitérő és találkozóhely a Mecsek lábánál minden ízében magyar, vidéki parasztház, mégis belengi némi skandináv hangulat. A konyhában Illés Roland séf viszi az őszinte épülethez illő őszinte konyhát.

Klasszikusok TAMA-ritmusban

Erdei János

Ha azt halljuk, hogy egy séf a hagyományos magyar konyhát szeretné megjeleníteni a mai kor elvárásainak megfelelően, akkor gyakran nehéz elképzelni, mit is jelent ez. Az elegáns, mégis otthonos TAMA Budapest étteremben csak rá kell nézni Erdei János séf tányérjaira, és érezzük, hogy egyszerű, de minőségi fogást kapunk.

A magyar konyha új New York-i nagykövete

Jeremy Salamon

Mindössze 25 éves, tehetséges, éppen csak elindult a saját, önálló kulináris útján, de New York máris felfigyelt rá. Gyerekkorában magyar nagymamája ételein nőtt fel, később Láng György szakácskönyve vált a bibliájává. Érzi és tudja, hogyan lehet a világ kulináris fővárosában vonzóvá tenni a magyar konyhát.

Egy korszak vége

Ferran Adrià

Sokan Picassóhoz hasonlítják, nemcsak szuggesztív tekintete, de kortársaira gyakorolt hatása miatt is. Hogy zseni volt-e, majd az utókor eldönti, ám azt senki sem vitatja, hogy Ferran Adriànak forradalmi szerepe volt a modern gasztronómia kialakulásában.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. következő »

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.