Gasztroarcok  » Séfek

Isten áldásával. A lelkész és a kolozsvári 1568 Bistro

Berke Sándor

Honnan kapta nevét a kolozsvári Bistro 1568 vendéglő? Hogyan tanulta ki Berke Sándor lelkész a szakácsmesterséget? Mi késztette erre? A nagymamák bárányai, lecsói, töltikéi, vagy a sütemények, a bonyolult erdélyi konyha? A helyszínen jártunk a válaszokért.

A lecsó és az X-faktor

Barna Ádám

A St. Andrea Wine & Gourmet Bar számára a nyitástól számított harmadik esztendő már-már mesebelien szerencsésen alakul. Azon kívül, hogy a pincészet ikonikus bora, a Merengő 2013-as kiadása májusban bronzérmet nyert a rangos londoni Decanter bormustrán, itthon az év séfjének választották Barna Ádámot.

Onyx az étterem falain kívül is

Mészáros Ádám

Az olyan szakácsok közé tartozik, akik otthon is imádnak főzni, és nem gondolja, hogy egy szintre került egykori mesterével, Serge Vieirával, ő ugyanis évtizedek óta tartja a két csillagot. Mészáros Ádámmal, az Onyx séfjével beszélgettünk.

A csallóközi ötcsillagos Amade Château kastélyszálló

Bindics Imre

A természet bősége nem minden. Ha nem járulna mellé szorgalom, tervezés és fantázia, a halak, vadak, zöldségek és gyümölcsök nem tudnának olyan szép tányérokba rendeződni, mint a nyékvárkonyi Amade Château éttermében. A kapitányi hídon Bindics Imre séf áll, aki teljes összhangban dolgozik az általa kinevelt legénységgel.

A sokszínűség szabadsága

Heinz Reitbauer

A bécsi Steirereck étterem mérlege 4 Gault Millau-sipka, 2 Michelin-csillag és a 9. hely a világ 50 legjobb éttermének listáján. A séf – és tulajdonos – Heinz Reitbauer legenda Ausztriában, „az évtized szakácsa”, számos cím és kitüntetés birtokosa.

Berlini avantgárd

Sebastian Frank

A magyar határtól harminc kilométerre született, kedvence a paprikás csirke, mégis meghódította Berlin trendi, ínyenc közönségét. A Madrid Fusión vendégséfje a két Michelin-csillag mellé elnyerte az Európa legjobb séfje címet is.

 1. « előző
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
 8. 7
 9. 8
 10. 9
 11. 10
 12. 11
 13. következő »

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.