Gasztroarcok  » Séfek

A sokszínűség szabadsága

Heinz Reitbauer

A bécsi Steirereck étterem mérlege 4 Gault Millau-sipka, 2 Michelin-csillag és a 9. hely a világ 50 legjobb éttermének listáján. A séf – és tulajdonos – Heinz Reitbauer legenda Ausztriában, „az évtized szakácsa”, számos cím és kitüntetés birtokosa.

Berlini avantgárd

Sebastian Frank

A magyar határtól harminc kilométerre született, kedvence a paprikás csirke, mégis meghódította Berlin trendi, ínyenc közönségét. A Madrid Fusión vendégséfje a két Michelin-csillag mellé elnyerte az Európa legjobb séfje címet is.

"Konyhafőnöknek születni kell"

Clare Smyth

Clare Smyth hosszú évekig volt a Gordon Ramsay étterem konyhafőnöke és a televíziós sztárszakács üzlettársa. 2017-ben megnyitotta saját éttermét Londonban, Core néven. Clare Smyth az első brit szakács, aki 2018-ban a legjobb női séf díját megnyerte. Most a 2014-ben megjelent séfportrénkat olvashatják.

Jön az igazi „bumm”-érzés

Mizsei János

Úgy érzi, még sokat kell tanulnia, nem nőtt ki a fiatal séf szerepéből, bár négy éve, hogy megkapta az Év Ifjú Séftehetségének járó díjat, és idén lesz öt éve, hogy egyedül vezeti a MÁK bisztrót. Való igaz: még mindig csak 27 éves. A MÁK idén is bekerült a legjobb tíz étterem közé.

Szórakoztató konyha

Gaggan Anand

Akár a Gettómilliomos című Oscar-díjas film. Gaggan Anand a kalkuttai szegénynegyed nyomorából küzdötte fel magát, és lett a világ hetedik legjobb séfje. Ma már piros BMW-vel jár, televíziós műsort vezet, bangkoki éttermében négy hónapra előre kell asztalt foglalni. Interjú az indiai séffel.

A lélek időnként a gyomorban lakik

Maki Stevenson

Kezével körbeforgatja a fácánt, villámgyorsan tépdesi ki az apró tokokat. A diákok vizsgavacsorára készülnek, de még fotózás közben is besegít – minden percében szakács a Japánban született, Amerikában nevelkedett Maki Stevenson, a budapesti Culinary Institute of Europe (CIE) alapítója.

 1. « előző
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
 8. 7
 9. 8
 10. 9
 11. 10
 12. 11
 13. 12
 14. következő »

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.