Gasztroarcok  » Séfek

A fűszerkert szerelmese

Gyurik Gábor

A legendás Lou Lou-ban kezdte, dolgozott az Onyx konyháján is, aztán felívelő budapesti karrierjét váratlanul otthagyta, és Pannonhalmára szegődött a bencésekhez. Öt éve vezeti a Viator éttermet. Gyurik Gábor a fűszerek, a jó borok, a pannon táj szerelmese.

"Ettem már kígyót, békát, tücsköt, bogarat"

Kiss Mariann

Kereskedőnek készült, szakács lett belőle. Sok helyen járt a világban, volt, ahol dolgozott, máshová a kíváncsisága vitte. Kiss Mariann séf évekig a New York-i Magyar Főkonzulátuson nagyköveteket, diplomatákat látott vendégül, de ő főzött Brad Pitt és Angelina Jolie népes családjára is a sztárpár budapesti forgatásának idején.

Évad a pokolban

Segal Viktor

Megszállottan keresi az ízeket. Dolgozott Izraelben, Franciaországban, Hollandiában. Kétszer is vezetett éttermet, ám a vendégekkel könnyebben szót értett, mint a tulajdonosokkal. Most nincs étterme, illetve százban is működik: tanít, oktat, élményvacsorákat rendez, gasztronómiai koncepciókat ír.

Dunakavics a konyhában

Várvizi Péter

Franciaországban tanulta a szakácsmesterséget. Hét évet dolgozott francia, olasz és japán Michelin-csillagos éttermekben. Nevéhez fűződik az első pécsi ínyencétterem, a Susogó, később az Enoteca Corso. Több mint egy éve a Larus Étterem és rendezvényközpont séfje.

A miskolci Dűlő étterem séfje

Csomós András

Nem szabad ajtóstól rohanni a házba, az ízlés csak óvatosan, lépésről lépésre alakítható – Csomós András a debreceni IKON étteremben hamar megtanulta, hogyan kell közeledni a vendéghez. Aztán, amikor már minden jól ment, váratlanul elszerződött a miskolci Dűlő étterembe.

A hűséges cukrász

Mártha Róbert

Mártha Róbert (COSTES) és Korponai Péter (Desszert.Neked) csapata nyerte a 2016-os SIRHA Budapest Desszert versenyt. A csapatoknak egy csokoládés tányérdesszertet, egy gyümölcsös tortát és egy artisztikus elemet (csokoládéból vagy cukor-karamellből) kellett elkészíteniük.

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább