Gasztroarcok  » Séfek

A séf, aki kijött a konyhából

Sárközi Ákos

Sárközi Ákos húsz éve szakács. Életútja az üzemi menzától vezetett a Borkonyháig, a fakanáltól a Michelin-csillagig. Különféle gasztronómiai roadshow-kon vesz részt, látványfőz, reklámokban szerepel, zsűritag A Konyhafőnök című főzőversenyben.

Párizstól a Dohány utcáig

Fehér Gábor

Esca annyit jelent - étel. A Dohány utcai ESCA egy miniétterem, ahol 16 szék van, két menü nyolc fogással. Minimalista, de jól felszerelt konyha. Fehér Gábor először az Alabárdosban, majd Párizsban, a világ leghíresebb szakácsiskolájában, végül a Bock Bisztró koppenhágai éttermében tanulta a szakmát.

Megenni az évszakokat. Bevezetés a japán konyhába

Morijama Takajuki

A szezonalitás divat és alapkövetelmény a japán gasztronómiában. De milyen szerepet játszott a konyhaművészetben a teaszertartás? Többek között erről kérdeztük a tokiói Kintsuta étterem séfjét.

Séf a kulisszák mögött

Gilles Reinhardt

Az interjúhoz kivasalt séfsapkában ül le. A világ leghíresebb séfjét képviseli: húsz éve Paul Bocuse éttermében főz. Szerinte a szakácsmesterséget csak szenvedéllyel lehet csinálni.

Szöultól New Yorkig

Yim Jungsik, az új koreai konyha atyja

A fine diningnak leáldozott, az emberek lazább stílusra vágynak, de az étel minőségében nem adják alább - mondja a két Michelin-csillagos Yim Jungsik.

Nagymama mondta

Fülepi Kálmán

Nyughatatlan szakács. Budapest, Pécs, Belgium, Székesfehérvár, majd Perbál után végre saját éttermet szeretne nyitni. Fülepi Kálmán a magyar konyhát modern köntösben tálalja, de nem felejti nagymamája tanácsát: a lényeg, jóízű ételt kell főzni.

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. következő »

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.