Gasztroarcok  » Séfek

Szent Habakuk

Christian Petz

Dolgozott a müncheni Aubergine konyháján, főzött a Meinl am Grabenben, a két Michelin-csillagos Palais Coburg szálloda luxusétteremben, megválasztották az év szakácsának, elnyerte a legeredetibb séf címét. Aztán megunta az egészet. Először csokoládémanufaktúrát alapított, majd éttermet nyitott Holy-Moly! néven.

Olasz séf magyar szívvel

Fausto di Vora

Határozott, intelligens séf. Épp olyan, mint az általa vezetett étterem, a Fausto's, ami a megbízhatóság, a magas színvonal, a visszafogott profizmus és a letisztult olasz konyha stabil bástyája. De hogy tudja egy külföldi séf éveken át a top 10-ben tartani az éttermét Magyarországon?

Kis falatok forradalma

Albert Adrià

Sokan „csak” Ferran Adrià kisöccsének tartják, de mára kiderült, legalább akkora tehetség, mint a fivére. Albert Adrià szerint vége a 200 eurós vacsorák korszakának, következik a tapák (kis falatok) forradalma.

Szakács határok nélkül

Martín Berasategui

Hét Michelin-csillagos séf: San Sebastiánban egy háromcsillagos, Barcelonában egy kétcsillagos, Sevillában és Tenerifén pedig egy-egy egycsillagos étterme van. Szerzői konyha klasszikus baszk alapokon. Martín Berasategui a spanyol gasztronómia kultikus figurája.

A világ legjobb szakácsa

René Redzepi

A világ legjobb szakácsa. A címet három éve birtokolja a koppenhágai Noma étterem séfje. Bár nemrég egy ételmérgezés kapcsán került reflektorfénybe és idén sem kapta meg a harmadik Michelin csillagot, mégis mai napig őt tartják az utóbbi idők legkreatívabb szakácsának.

Forradalmár fakanállal

Gastón Acurio

Nem politikus, mégis úgy szólítják: elnök úr. Nem hittérítő, mégis milliók hallgatják. A gyerekek úgy csereberélik dedikált fényképét, mint a legnagyobb focistákéit. Pedig csak egy szakács. A Cocina Novoandina (új andoki konyha) apostola. A latin-amerikai gasztroforradalom vezére...

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább