Gasztroarcok  » Séfek

Kistücsök-tanórák

Jahni László

Kezdetben azért főzött, mert imádta. Aztán mert tanulta, ma pedig azért, mert el sem tudná képzelni az életét tűzhely nélkül. Sőt, Jahni László, a balatonszemesi Kistücsök étterem séfje...

A fűszerkert szerelmese

Gyurik Gábor

A legendás Lou Lou-ban kezdte, dolgozott az Onyx konyháján is, aztán felívelő budapesti karrierjét váratlanul otthagyta, és Pannonhalmára szegődött a bencésekhez. Öt éve vezeti a Viator éttermet. Gyurik Gábor a fűszerek, a jó borok, a pannon táj szerelmese.

"Ettem már kígyót, békát, tücsköt, bogarat"

Kiss Mariann

Kereskedőnek készült, szakács lett belőle. Sok helyen járt a világban, volt, ahol dolgozott, máshová a kíváncsisága vitte. Kiss Mariann séf évekig a New York-i Magyar Főkonzulátuson nagyköveteket, diplomatákat látott vendégül, de ő főzött Brad Pitt és Angelina Jolie népes családjára is a sztárpár budapesti forgatásának idején.

Évad a pokolban

Segal Viktor

Megszállottan keresi az ízeket. Dolgozott Izraelben, Franciaországban, Hollandiában. Kétszer is vezetett éttermet, ám a vendégekkel könnyebben szót értett, mint a tulajdonosokkal. Most nincs étterme, illetve százban is működik: tanít, oktat, élményvacsorákat rendez, gasztronómiai koncepciókat ír.

Dunakavics a konyhában

Várvizi Péter

Franciaországban tanulta a szakácsmesterséget. Hét évet dolgozott francia, olasz és japán Michelin-csillagos éttermekben. Nevéhez fűződik az első pécsi ínyencétterem, a Susogó, később az Enoteca Corso. Több mint egy éve a Larus Étterem és rendezvényközpont séfje.

A miskolci Dűlő étterem séfje

Csomós András

Nem szabad ajtóstól rohanni a házba, az ízlés csak óvatosan, lépésről lépésre alakítható – Csomós András a debreceni IKON étteremben hamar megtanulta, hogyan kell közeledni a vendéghez. Aztán, amikor már minden jól ment, váratlanul elszerződött a miskolci Dűlő étterembe.

 1. « előző
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
 8. 7
 9. 8
 10. 9
 11. 10
 12. 11
 13. 12
 14. következő »

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.