GasztroHírek  » 

Louis Vuitton egy konyakbárt rejtő bőröndöt tervezett

Louis Vuitton egy konyakbárt rejtő bőröndöt tervezett

2019.05.18.  | Orbán Szilvia

A különleges bőrönd négy nagy palack Hennessy Paradis Impérialt, illetve a szervírozáshoz szükséges eszközöket rejti – mindezt nagyjából 77,5 millió forintért.

Az LVMH Moët Hennessy név egyet jelent a luxussal. A konglomerátum tagjai olyan vezető, minőségi márkák, mint a Louis Vuitton, a Christian Dior, a Moët & Chandon, a Dom Pérignon, a Hennessy és a Marc Jacobs, s ha ez sem lenne elég, tavaly december óta az égisz alá tartozik egy egész szállodalánc, a Belmont Group is.

A csoport korábban már piacra dobott egy utazótáskát,amely egy elit koktélszettet, illetve egy palack Hennessy XO-grade-et tartalmazott, azonban a mostani akció ennél is jóval grandiózusabb: a nemrégiben tervezett bőrönd ára ugyanis többszöröse a korábbi 350 dolláros táskának:

pontosan 273 ezer dollárért árulják,

írta a FoodAndWine.


De hogy pontosan miről is van szó? A The Paradis Impérial Trunk lényegében egy bőrönd formájú bárkocsi, amelyet a Hennessy Paradis Impérial konyak – a márka luxusitala – ihletett. Már maga a nemes italt rejtő palack is megér egy misét: a 750 milliliteres, megújult kristályüveg Arik Levy dizájner munkája, és önmagában 3 ezer dollárt, azaz körülbelül 850 ezer forintot ér. Ez a palack a központi eleme Vuitton bőrönd formába álmodott luxus bárjának.

A bőröndbe a 4 nagy üveg konyak mellé még a szervírozáshoz szükséges eszközök – például a Hennessy Kóstolási Bizottság által ajánlott tulipán formájú poharak – is kerültek. A bár az elitpartik új sztárja is lehet, hiszen egymaga akár 18 embert is képes kiszolgálni, áll a kiadott közleményben.


Akinek van elköltenivaló 80 milliója, ettől a hónaptól már meg is rendelheti Louis Vuitton új dizájnremekét, de aki csak a palackra vágyik, annak sem kell sokáig várnia, az ugyanis önállóan májusban kerül a piacra. Akit csak a 6 számjegyű eredeti ár tart vissza a vásárlástól, jó, ha tudja, hogy a bőröndből készül egy kisebb, úgynevezett Nomad Case változat is, csekély 84 ezer dollárért, azaz nagyjából 24 millió forintért.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.