GasztroHírek  » 

Luxus kézelőgombokat készített a TicTac

Luxus kézelőgombokat készített a TicTac

2019.06.19.  | Orbán Szilvia

A mentolos, apró cukorkákat gyártó cég exkluzív termékét valaki meg is nyerheti.

Ebben a tempós, közösségi médiával sűrűn átszőtt világban az élelmiszermárkák is egyre extrémebb promóciós termékekkel igyekeznek felhívni magukra a figyelmet. Ezek lehetnek őrülten viccesek, őrülten idióták – vagy időnként tényleg lenyűgözőek is. Mindenki eldöntheti, hogy a TicTac kreálmánya számára melyik kategóriát erősíti.

A kitalált „luxuscikk” lényegében egy menő, fehérarany mandzsettagomb, amelynek a belseje két-két cukorkát rejt.

A tároló rész nyitható, így a cukrok bármikor megehetőek, illetve – az aktuális ruházatunk színéhez igazítva – cserélhetőek is. Szerintünk simán elférnének a következő James Bond-film kellékei között.

A kézelőgombok promócióját Apák Napjára – „legyen apa stílusa éppolyan friss, mint a lehelete” szlogennel – időzítették, írja a FoodAndWine.

Megjegyzik, hogy – mint sok más hasonló, promóciós célú, limitált termék esetén – most sincs arra lehetőség, hogy az érdeklődők üzletekben megvásárolják a mandzsettákat, de aki igazán szeretné az extra kiegészítőket, versenybe szállhat a megszerzésükért:

a TicTac Instagram-oldalán kell megkeresni a kézelőgombok GIF-jét, amely alatt elmagyarázzák a további teendőket.

A részletes szabályzat a márka oldalán olvasható, de lényegében kreatív pózokat várnak a kiposztolt GIF felhasználásával, amelyeket a jelentkezőnek a saját InstaStoryjába kell feltöltenie, betaggelve a @TicTacUSA-t, vagy a @TicTacCanada-t. 

A gond csak az, hogy mire kiderül, ki nyerte meg a menő kiegészítőt, már túl vagyunk az Apák Napján, így a végső győztes maximum csak jövőre adhatja majd ajándékba.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.