GasztroHírek  » 

Luxus Las Vegasban: 100 dolláros aranytömb a tányéron

Luxus Las Vegasban: 100 dolláros aranytömb a tányéron

2017.12.31.  | Orbán Szilvia

A Wynn Resortban működő SW Steakhouse híres és nagyra tartott szereplője az amerikai konyhaművészetnek, fogásai inkább a fényűző, mintsem a mindennapi gasztronómiát képviselik; új desszertjükkel azonban a luxust újabb magasságokba emelték.

A Kobe és Wagyu marhából készült fogások és híres ananászos desszertjük mellé új, dekadens finomság került az étterem pompás étlapjára. Az aranytömböt formázó, 26 ezer forintos desszert egy gazdag fagylalt, Valrhona Caraibe étcsokoládé ganache, ropogós praliné és exkluzív XIII. Lajos-karamell tökéletes és polgárpukkasztó kombinációja, amelyet a 23 karátos, ehető aranyfátyol borítás tesz teljessé.
Csak hogy képben legyünk, hogy a finomság mennyire luxus-kategória: a desszerthez használt Louis XIII konyak ára 2000 dollárnál (azaz félmillió forint körüli összegnél) kezdődik… Dehát, ez Las Vegas!

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.