GasztroHírek  » 

Magyar fagyizókat ajánl a Lufthansa

Magyar fagyizókat ajánl a Lufthansa

2017.08.08.  | MKO

Két magyar fagylaltozót is javasol a német Lufthansa légitársaság. Reméljük, hamarosan még több, kiváló hazai cég kerülhet fel a nemzetközi ajánlójukba.

Világszerte milliók kedvelik a forróságban hűsítő édességet, amelyet a nyári időszak egyik jelképének is tekintenek. A Lufthansa egy új, interaktív online fagylalttérképett állított üzembe, amely segítségével az utasok a legjobb fagylaltozókat fedezhetik fel a legtöbb olyan európai városban, amelybe a légitársaság közlekedtet járatokat – Budapestről a Daubner és a Gelarto Rosa került a válogatásukba.

Az utasok már a repülés megkezdése előtt tájékozódhatnak a célállomás leginkább ajánlott fagylaltozóiról.

A hónap végéig élő térkép bárki számára ingyenesen hozzáférhető a www.icecreammap.eu honlapon. Ha a térképen a látogató rákattint egy városra, ahová repül Lufthansa-járat, azonnal megkapja az ott ajánlott fagyizók nevét, címét és weboldalát, illetve egy rövid leírást is a helyről, amely kiemeli a specialitásokat, illetve azt, hogy található-e például gluténmentes, vagy vegán termék a menüben. A fagyitérkép ötletét az adta, hogy az utazók könnyen és gyorsan fedezhessék fel azokat a helyeket utazásaik során, amelyeket egyébként turistaként esetleg nem találnának meg.

Az interaktív térkép egy linket is tartalmaz a Lufthansa Travel Guide-hoz, a légitársaság útikalauzához – amely többek közt Budapestet is bemutatja. A Travel Guide egy interaktív várostérkép mellett általános tudnivalókat, ajánlott látnivalókat, hasznos információkat, kirándulási tippeket és időjárás-előrejelzést is tartalmaz.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.