GasztroHírek  » 

Magyar szakács és cukrász páros a malajziai világdöntőben

Magyar szakács és cukrász páros a malajziai világdöntőben

2018.07.13.  | MKO

Helyi idő szerint péntek reggel 7.15-kor (magyar idő szerint 01.15-kor) kezdi meg Adamek Balázs séf és Murányi Mercédesz commis a versenyzést a World Association of Chefs Societes (WorldChefs) kuala lumpuri világdöntőjén.

Öt órájuk van arra, hogy elkészítsék négyfogásos fine dining menüjüket, melyet

a megadott kötelező alapanyagokra építettek fel és hónapokon át gyakoroltak.

Az első tálalást követően fél óránként érkeznek majd a fogások.

Az eredmények pedig majd a szombat esti gálavacsorán derülnek ki, és adják át a díjakat a világ minden pontjáról kongresszusra érkezett közel 2000 fő delegált előtt. Az izgalmak azonban nem érnek ezzel véget, hiszen szombaton a szintén világdöntőbe jutott magyar cukrász párosért is szurkolhatunk. Szombat reggel Maczák Anna cukrász séf és Marosi Mónika commis mutatkozik be a világ előtt.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.