Májusi számunk tartalmából

Májusi számunk tartalmából

Legújabb számunkban Mészáros Gabriellával, a Borkollégium alapító-igazgatójával beszélgettünk. Májusban az ázsiai fűszernövények kerülnek terítékre. Bemutatjuk a perui konyhát, a ferencvárosi ínyencéttermet, a Petrust és a vászolyi sajtmanufaktúrát. 

 

Címlapon:

- Málnás rumbaba (Séf: Palágyi Eszter, cukrász: Mártha Róbert, Costes)

Gasztroarcok

- Magyar ember borát sose szidd! Mészáros Gabriella, a Borkollégium alapító-igazgatója

Terítéken az ázsiai fűszernövények

- Zöld Indokína. Thai receptek

Magyar ízek

- Sajt, mámor, Vászoly. Reményik Kálmán sajtmester


- Klauzál téri képeslapok


- Étkezde, ahol nem csak főznek. Egykor Kádár nyitotta, most Orbán a tulajdonos

- Májusi sütögetés. Mangalica Mennyország

- Puskás, Kubala, mangalica. Huszonöt éve mentették meg a göndör disznót

A konyha ördöge – séfportrék

- Petrus és csiga. Feke Zoltán tulajdonos-konyhafőnök

Őshonosok

- Halak királynéja. A kecsege


- Sztárséfek kecsegéje. Honnan jön a hal a Bocuse d’Or versenyre?


- Vadat és halat, s mi jó falat

Boremberek

- Az igazi kézműves borász. Homonna Attilánál Tokaj-Hegyalján

Cukrásziskola

- A hűséges cukrász. Mártha Róbert, Costes

Gasztroturizmus

- Nem csak tengerimalacuk van. A perui konyha titka

Ételünk az életünk

- Laktózmentes élet

Spájz - Saly Noémi rovata

- Azon frissiben! Egyszerű avokádókrém


Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.