Márciusi számunk tartalmából

Márciusi számunk tartalmából

Húsvéti számunkban a tojás kerül terítékre. Ínyenctúrán jártunk a Csallóközben. Két fiatal séf Palágyi Eszter és Krausz Gábor húsvéti menüsora. TOP 10 sunday brunch. Siklóernyőzésből a konyha felé: Fördős Zé bloggerrel beszélgettünk. 

Címlapon:

- Képviselőfánk francia módra (Séf: Palágyi Eszter, a Costes séfje)

Gasztroarcok

- „Kedvet csinálok az otthoni főzéshez” - Fördős Zé, a repülő szakács

Terítéken a tojás

- Nem egyforma tojások. Tojásos receptek

 

Magyar ízek

- A lélek is jóllakik. Ínyenc bakonybéli bencések 

Méhekkel altató

- Vendvidéki kaszálógyümölcsös 

A konyha ördöge – séfportrék

- Mindent vagy semmit. Póker a konyhában. Krausz Gábor, a ZONA séfje 

Őshonosok

- „Jó vért csinál”. A magyar óriás nyúl
-  Kis magyar óriás. Hungarikum lett a nyúl

Séfek és receptek

- Világot járt szakácsnő. Palágyi Eszter húsvéti menüje a Costesből

Húsvét

- Nyúl és bárány húsvétra. Frideczky András séf receptjei. Gellért Söröző & Brasserie

Cukrásziskola

- „Egyszerű, de nagyszerű”. Lőrincz Szilvia, a Búsuló Juhász étterem cukrászséfje

Top 10

- Vasárnapi ebéd. A tíz legjobb sunday brunch

Boremberek

- Posztmodern borok. Húszéves az Etyeki Kúria

Életem bora - Herczeg Ágnes rovata

- Besenyei Péter

Gasztroturizmus

- Ínyenctúra a Csallóközben. Halat, vadat, s mi jó falat

Spájz - Saly Noémi rovata

- Megunhatatlan májas


Ossza meg ismerőseivel:
Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.