GasztroHírek  »  pr cikk

Fesztivál a Gellértben a Márton-nap jegyében

Fesztivál a Gellértben a Márton-nap jegyében

2019.10.14.  | PR

Ha november, akkor Márton-nap, ha Márton-nap, akkor a Gellért: november 7-10. között már kilencedik alkalommal várja borfesztiváljára a vendégeit Budapest legszebb palotaszállója.

A szálloda termeiben felsorakoznak a legkiválóbb hazai borászatok, a város legjobb gasztrohelyei. A koncertprogramban fellép majd a Lóci játszik és a The Biebers is. A Gellért gasztroünnepét idén is egy sörfesztivál vezeti föl, sőt

a szálló védjegyének számító, bámulatos kilátást nyújtó lakosztályétterem ugyancsak megnyit

- annak idején Jane Fonda, a nepáli király, Kirk Duglas vagy Sir Andrew Lloyd Webber is ott szállt meg.

Az irodalmi borvacsora izgalmasnak ígérkezik, de érdemes a Márton napot hagyományosan záró Sunday brunchon is harapni valamit.

Így söröztök ti

Sörös butiksörfesztivállal indul a nulladik napon, csütörtökön, ahol a legjobb sörfőzdék válogatott söreivel alapozhatunk a borfesztiválra.

Így pezsgőztök ti

A Gellért lakosztályétterme adja díszletét Barna Ádám, a St. Andrea Restaurant executive séfje menüjének, ahol Varró-Turóczi Anett pezsgőszakértő ajánlja a fogásokhoz a pezsgősort. A hatfogásos fine dining vacsora többek között libamájterrine-t, birsalmával és diós kalácsmorzsával, karfiol variációkat gesztenyével és szarvasgombával, töltött libanyakart káposztákkal, valamint konfitált marha oldalast vonultat fel.

Így főztök ti

Házigazdaként Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész irodalommal megfűszerezett, kreatív fogásokkal és az ezekhez illő borokkal fogadja a terített asztaloknál a gasztronómia szerelmeseit.

Így esztek ti

A Márton napi Sunday brunch-on megkóstolhatjuk a Karinthy család legkedveltebb libaételeit.

További részletek és jegyárak ITT.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.