GasztroHírek  » 

Matador Etyeken: steakek és borok párosítva

Matador Etyeken: steakek és borok párosítva

2019.05.29.  | MKO

Az egykori Cinnamon étterem kívül-belül teljesen megújult Etyeken, mostantól egész éves nyitvatartással Matador néven várja a vendégeket.

A tulajdonos, az argentin származású, de Magyarországon és Kaliforniában is otthon levő Carlos Coelho örömmel definiálta újra a konyha koncepcióját: “12 éve visszük ezt az éttermet már - elsődleges célunk nem az, hogy még szofisztikáltabb legyen a konyha, hanem az, hogy a vendégeink számára tökéletes, akár egész napos élményt kínáljunk a Haraszthy Pincészetben!”

A Matador steakhouse-ként határozza meg magát, nagyon erősen támaszkodva a pincészet több kultúrában is otthonlevő erőteljes gyökereire.

“A világ három kardinális jelentőségű borvidékéről, Etyekről, az argentin Mendozából és Kaliforniából származó borainkkal párosítjuk kitűnő, de egyszerű ételeinket.

Saját magunk készítjük a felvágottjainkat és a kolbászárukat is. A friss kenyér és a piacról válogatott legjobb zöldségek is magától értetődők, ráadásul utóbbiakból jónéhány saját termésűvel is büszkélkedhetünk."

Diego Bautista, a mexikói-amerikai séf feladata elmondta: „Kiváló környezetet kínálunk a legkritikusabb ínyencek számára is, annak érdekében, hogy megfeleljünk a mottónknak: a tradíció új ízeit kínáljuk.

Alapvetően párosításokban gondolkodunk,

étlapunk kialakításánál fontos szempont volt, hogy ételeinkhez párosíthatók legyenek az etyeki, az argentin vagy a kaliforniai testvérpincészetünk borai is.”

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.