Médiaajánlat


Magyar Konyha magazin

2010 decemberében, megújult tartalommal és külsővel újraindult a legrégebbi magyar kulináris folyóirat, a ma már több mint negyven esztendős Magyar Konyha. Nemzedékek nőttek fel receptjein, évtizedeken át nemcsak főzni, de teríteni és vendéget várni is tanította a háziasszonyokat.
Magazinunk küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. A fejlődéshez ugyanis nem elég a képzett szakács, a minőségi alapanyagokat beszállító hazai termelő, a korszerű szabályozás, ahhoz igényes és tájékozott olvasó is kell. A Magyar Konyha szórakoztató és hasznos gasztronómiai havilap, receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum egyszerre, a kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás lapja.

Célcsoport: 25-49 év közötti, ESOMAR AB státuszú városi vagy tudatosan vidékre költözött nők és férfiak, akik szeretnek vagy szeretnének jól főzni, nyitottak az újdonságokra, szívesen kísérleteznek, számukra élmény a főzés.

A magazin országszerte elérhető az újságosstandokon, havonta 20.000 példányban* jelenik meg és már több mint 7000 előfizetővel rendelkezik. (*Kivéve a július-augusztusi és a decemberi lapszám, amely közel 30.000 példányban jelenik meg.)

Főszerkesztő: Vinkó József
A szerkesztőbizottság tagjai: Lévai Anikó, Mészáros Gabriella, Vinkó József

Magyar Konyha online

Egy évvel a magazin megújulása után, 2011 őszétől új honlappal is jelentkezik a Magyar Konyha. A honlap reszponzív web dizájnnal készült, így platform függetlenül, mindig optimális böngészési élmény nyújt a gasztro témák kedvelői számára.

Letölthető technikai adatok és árlisták

Médiaajánlat (letölthető PDF)

Print hirdetések anyagleadási paraméterei (letölthető PDF)

Online hirdetések anyagleadási paraméterei (letölthető PDF)

Általános szerződési feltételek (letölthető PDF)


Kapcsolat

Soós-Dulka Ágnes
hirdetési vezető
Mobil: +36 30 627 8843
e-mail: dulka.agnes@magyarkonyhakiado.hu

Gara Ágnes
kereskedelmi igazgató
Mobil: +36 30 977 7867
e-mail: gara.agnes@magyarkonyhakiado.hu

Hirdetésfelvétel:
e-mail: hirdetes@magyarkonyhakiado.hu

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.