GasztroHírek  » 

Koccintsuk körbe a Balatont!

2017.06.16.  | MKO

Holnap, június 17-én szombaton, délután 2-től indul a Balaton Napja, idén is több mint tíz település részvételével. A balatoni összetartozás napja immár harmadik éve az első egész Balatont körbeölelő rendezvény, a tóparti települések közös nyárnyitó ünnepe.

Bár a víz kellőképp felmelegedett már és fürdésre is kiváló, idén a várhatóan szeles időjárás miatt a fő hangsúly a gasztro és boros programokra kerül. Pontban fél 3-kor több mint tíz helyszínen körbekoccinthatjuk a Balatont a régió közösségi borával, a BalatonBorral és a legtöbb helyen az idei nyár strandbisztró slágereit, BeachFood különlegességeket is kóstolhatunk.

A holnapi programhelyszínek, ahol körbekoccinthatjuk a Balatont

 

Badacsonytomaj: strand (Kalóz strandbisztró)

Boglár: Platán sétány, a strand melletti borozó pavilonoknál

Fenyves: strand

Fövenyes: strand (Kalóz strandbisztró)

Füred: Vitorlás tér (a móló bejáratánál, a Tagore sétány elején)

Györök: strand

Keszthely: Paletta bisztró a jachtkikötőben, a Libás strandnál (Gyenesdiás felé)

Lelle: BL YachtClub

Vonyarcvashegy: strand (Spot)

Zánka: strand (Neked főztem)

Úgy tudjuk, Gyenesdiáson a Karám büfénél (Lido strand), Zamárdiban a strandon és Szemesen is lesz koccintás, illetve egyéb programok. Ezekkel kapcsolatban ott helyben lehet többet megtudni.

 

Bővebben: facebook.com/BalatonNapja/

Az oldal folyamatosan frissül.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.