Megjelent a Magyar Konyha áprilisi száma!

Megjelent a Magyar Konyha áprilisi száma!

Legújabb számunkban egy igazi gasztropapról olvashatnak, aki mesterszakács, karnagy, politikus és pap egyszemélyben: Szerbiában, Paskó atyánál jártunk. Áprilisi számunkban szó lesz a medvehagymáról, teszteltük a különféle tökmagolajokat. Bemutatjuk Laurent Comas-t, a sárospataki Pajzos Pincészet ügyvezetőjét. Kulináris kitérőt tettünk a Mecsek lábánál és felfedeztük az Almalomb nevű gasztrohelyet. De, olvashatnak még arról is, hogy Coco Chanel és Karl Lagerfeld, az éhezés művészei voltak. Tavaszi étlapunkon 33 fogást találnak.

Címlapon: Húsvéti kosár (Cukrász: Menyhárt Attila, Fotó: Kaunitz Tamás)

Gasztroarcok

- Gasztropap, nem szentfazék! Paskó atya bácskai konyhájában

Húsvét

- Gyenge báránykákat tárkonnyal. Bárányos receptek

- Mint egyik tojástartó a másikra

A konyha ördögei – séfportrék

- A malomtól a patakon át a Zengőig – Illés Roland, az Almalomb séfje

Teszt

- Folyékony zöld arany. A nagy tökmagolajteszt

Sparhelt

- Egy kis fricska, pimaszság. Bíró Lajos a mama főztjéről

Boremberek

- A házasítás örömei. Laurent Comas és a Pajzos Pincészet

Terítéken a medvehagyma

- Medvehagymás receptek

- Hagymában a brummogás

Magyar ízek

- Tyúkbérlet tojásért


- Nem csak sonka


- Receptek sertéshúsból

Cukrásziskola

- Minden ízében cukrász. Menyhárt Attila

Kövi Pál receptjei

- Erdélyi lakoma

Palackposta

- Húsvéti poharak

Magyar Konyha Főzőiskola

- Nem kell mindig sódar

Ételünk az életünk

- Húsvétkor is mértékkel

Gasztrotörténelem

- Divatdiéta. Coco Chanel és Karl Lagerfeld, az éhezés művészei

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.