Megjelent a Magyar Konyha áprilisi száma!

Megjelent a Magyar Konyha áprilisi száma!

Április számunkban rengeteg receptet kínálunk az immunrendszer erősítésére: méz és fokhagyma, fermentált alma és répa, savanyított retek és sózott citrom, a légutak tisztítására frissen reszelt torma és az üde zöldhagyma. Legfrissebb számunkban bemutatjuk a szentendrei Kávékalmár pörköldét, a legjobb fővárosi közösségi piacokat, készítünk tojáslikőrt, húsvéti kalácsot, báránykolbászt és nyúlgerincet is. Mészáros Gabriella a családi pincészetekről, Háy János pedig a keserű gyermekkor mégis mindent megszépítő húsvéti emlékeiről ír. Két híres, derűs emberrel beszélgettünk: Bíró Lajos séffel, aki életútját foglalja össze a disznót’Ortól a Bocuse d’Orig és az argentin José Cura tenorral, aki még húsvétkor is csak húst eszik hússal. Húsvéti számunkhoz Süteménykönyvet adunk ajándékba!

A nagy sikerű Leveskönyv után tehát itt a Süteménykönyv!

77 klasszikus magyar sütemény az almás krémestől a zserbószeletig, az aranygaluskától a nagymamaféle hókifliig.

Híres desszertek, amelyeket mindenki ismer (pozsonyi kifli, Rákóczi-túrós), egyszerű linzerek és aprósütemények, kezdőknek valók, piskóták és kevert tészták, omlós sütemények, piték, kelt tészták és fánkok, sós sütemények és pogácsák, kedvelt tésztaételek (császármorzsa, szilvás bukta), és végül ünnepi sütemények, mint a bejgli, a fatörzs, vagy a hatlapos.

A könyvecskében még arra is marad tér, hogy bemutassuk a különféle technológiákat, meséljünk az alapanyagokról és a sütés eszközeiről.

A magazin és a Süteménykönyv megrendelhető a kiadótól postai úton, előre utalással. Ehhez kérjük, az alábbiak szerint utaljon:

Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft.

Számlavezető bank: OTP Bank

Bankszámlaszám:11794008-20537159

Kiadvány és a lap ára 985 Ft

Postaköltség 1 db esetén 390 Ft

Postaköltség 2 db esetén 1185 Ft

Összesen 1375 Ft/db

Hetente egyszer postázzuk a megrendeléseket, a következő postázás várható ideje április 9.

Kérjük, a postaköltséget és a kiadvány árát egyben utalja el, illetve e-mailben küldje el részünkre, milyen címre postázhatjuk a lapot és a kiadványt. 

E-mail: elofizetes@magyarkonyhakiado.hu

Tel.: +36 30 895 6159

Áprilisi számunk címlapján: Tavaszi reteksaláta hagymákkal, crescenzával

- Séf: Ruprecht László, SVÉT / Fotó: Kaunitz Tamás

Gasztroarcok

- A steak királya. José Cura

Terítéken a húsvéti zöldségek

- Csípős húsvéti zöldségek

- Zöldséges receptek

Magyar ízek

- Mitől lesz még finomabb a reggeli kávénk?

- Kecskemese

A konyha ördögei – séfportrék

- „Kuktába tegyétek a hamvaimat” – Bíró Lajos

Húsvét

- Háy János: Gyerekkor-teszt

- Húsvéti kalács

- Titokzatos tojáslikőr

Teszt

- Nem egyforma tojások 

- Közösségi piacok

Kóstolta már?

- Joselito

Boremberek

- Pünkösdi szerelmek. A badacsonyi Borbély Családi Pincészet

Palackposta

- Mit ér a birtok, ha családi?

Séfek és receptek

- Magyar konyha egyszerűen, modernül. Európa Bisztró

Gasztrodizájn

- Milyen a menő étterem?

Magyar Konyha Főzőiskola

- Bárány és nyúl húsvétra

 Ételünk az életünk

- Kamratöltés, nem csak a nehéz időkre. Savanyítás, fermentálás

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.