Megjelent a Magyar Konyha márciusi száma!

Megjelent a Magyar Konyha márciusi száma!

Legújabb számunkban Lajkó Félix hegedű- és citeraművésszel beszélgettünk. Olvashatnak még Csörgő István pisztrángtenyészetéről, a szigetszentmiklósi Gere család „édes” savanyúságairól, a japán Maki Stevensonról, a Makifood Főzőiskola alapítójáról, az olasz Niko Romitóról, aki elnyerte "Az év séfje” díjat. Teszteltük a fűszerpaprikát és megkerestük a legjobb budapesti borbárokat. Gasztrodizájn rovatunkból azt is megtudhatják, hogy melyik séfkabát a menő. Márciusi étlapunkon több mint harminc fogás szerepel. Magazinunk különkiadványaként megjelenő Borkatalógust ajándékba adjuk!

Címlap: Somlói galuska

Séf: Győrffy Árpád (Four Seasons Hotel Gresham Palota) - Fotó: Sebestyén László

Gasztroarcok

- Palicsi ízek, színek, dallamok. Lajkó Félix

Terítéken a káposzta

- Színes fejek. Káposztás receptek

- Sertéshús – klasszikus kedvenc

Magyar ízek

- Dunai pisztrángok



- Édes savanyúság

- Csokoládé a Duna partjáról

A konyha ördögei – séfportrék

- A karfiol tikos élete. Niko Romito 

Péklapát

- Stangli tavaszi zöldekkel

Gasztrodizájn

- A konyha uniformisa: a szakácskabát

Cukrásziskola

- Piskóták is, meg nem is

Sparhelt

- Csellótól a konyháig. Maki Stevenson

 Boros budapesti barangolás

 Palackposta

- Mire jó a borbár?

Gasztro és tudomány

- Van-e kiút az ökológiai válságból?

Teszt

- A piros magyar bors

Magyar Konyha Főzőiskola

- Zöldségek a kamrából

Ételünk az életünk

- Megéri klímatudatosan étkezni



Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.