GasztroHírek  » 

Megnyitotta óvóhelyét a Fűtőház sörfőzde

Megnyitotta óvóhelyét a Fűtőház sörfőzde

2020.01.23.  | MKO

Napra pontosan két éve, hogy bemutattuk a Magyar Konyha olvasóinak a rétsági Fűtőházat, a magyar vidék egyik legjobb, külföldön is elismert sörfőzdéjét. A nógrádiak nem álltak le a fejlesztéssel: az épületük alatti régi óvóhely új funkciót kapott.

„Ne kocsma, nem pub, igaz, nem is egy rendszeresen nyitva tartó étterem. Az Óvóhely a látogató csoportok számára készült.” – mondta el Hava István tulajdonos.

A régi rétsági laktanyához tartozó pince előzetes bejelentkezés után, a főzdelátogatás lezárására vehető igénybe. Akár 35 főt is leültethetnek – a vendélgátásban a romhányi Fáradt Vándor étterem csapata segít be.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.