GasztroHírek  » 

Megújult a siófoki Bor- és Fröccsfesztivál

Megújult a siófoki Bor- és Fröccsfesztivál

2019.07.25.  | S.N.

Július 26-án kezdődik és egészen augusztus 4-éig tart a siófoki Bor- és Fröccsfesztivál, amelyet idén újra a Hajóállomáson rendeznek meg. Minden eddiginél nagyobb borválasztékkal és a nyári fröccsözésekhez illő koncertekkel várják a látogatókat.

A tavalyi évhez képest új helyszínen és új időpontban jelentkezik a már hagyományosnak mondható siófoki Bor- és Fröccsfesztivál. Az ingyenes rendezvény ezúttal a siófoki Hajóállomáson várja a látogatókat. Idén először ráadásul a Siófoki Szabadtéri Vendéglátók és Kézművesek Egyesülete szervezi a fesztivált, amelyre

minden eddiginél több borászatot hívtak meg.

A siófoki egyesület tagjai, illetve a balatoni borászatok mellett több más hazai borvidék is képviselteti magát, és gyümölcsborokat is meg lehet kóstolni a fesztiválon. 

Habár a boroké lesz a főszerep, a zenei élmények sem hiányozhatnak. A nagy melegre való tekintettel a koncertek az esti órákban kezdődnek, így akár strandolás után is ideális program a Bor- és Fröccsfesztivál, amelynek mindegyik napjára jutnak fellépők. Érkezik többek közt Tóth Reni, a Kormorán egykori énekesnője, de lesz jazzest, retro buli és ABBA-show is.

A borok és a zene mellett a gasztrostandokon

különleges ételekkel várják a látogatókat,

és a felnőttek mellett a gyerekekre is gondoltak a résztvevők. A kicsiknek külön attrakciókkal és programokkal készült a Siófoki Szabadtéri Vendéglátók és Kézművesek Egyesülete, hogy az egész családnak élmény legyen a Bor- és Fröccsfesztivál. További információk itt és itt.

Infó: hellosiofok.hu

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.