GasztroHírek  » 

Michelin minősítést kapott a hasznaltautó-kereskedés

Michelin minősítést kapott a hasznaltautó-kereskedés

2018.12.19.  | MKO

A Michelin-kalauz jó messzire távolodott az eredeti autós közegétől, sőt, sokak szerint a gasztronómia realitásától is. Vannak helyzetek azonban, amikor helyére döccen a vágányról letérő gép: Bib Gourmand minősítést kapott egy használtautó-kereskedés, ahol mellesleg a környék legjobb levesét készítik.

Az izgalmas esemény Japánban történt:

a Tottoriban található Forró Levegő névre hallgató Suzuki kereskedés keltette fel a Michelin-ellenőrök a figyelmét.

A 2002 óta működő bolt Josida Kacumi tulajdona, aki a 2012-es felújításkor határozta el, hogy az ügyféltérben ezentúl ráment is kínál majd.

A szenvedéllyel és alázattal készített levese úgy tűnik nagyon jó, hisz a kalauz 2019-es kiadásában ajánlják, hogy aki ara jár, álljon meg egy adagra – a rámenek ára átlagosan 800 jen, vagyis 2000 forint.

A szöveg és a képek forrása: news.livedoor.com 

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.