GasztroHírek  » 

Milyen színű az unikornis könnye?

Milyen színű az unikornis könnye?

2018.01.11.  | Orbán Szilvia

Van az a típus, akinek gyerekkorában nem a Mikulás, hanem a Krampuszok voltak a kedvencei. Később Vader nagyúr volt nála a sztár Obi-van Kenobi helyett, felnőttként pedig ő az, aki némi nosztalgiával gondol a legendás kamaszkori éveire, miközben a Napalm Death korai lemezeit hallgatja. Vajon ők lehetnek a fekete gin célcsoportjában?

A meghökkentő színű gin egy online bolt ötletes és meghökkentő új sikerterméke: a 40 százalékos alkoholtartalmú, mini üvegcsébe (5 cl) palackozott likőr 8,99 fontért (nagyjából 3200 forint) rendelhető. A fekete, limitált kiadás csupán színében tér el a normál gintől: „Ez a sötét és misztikus gin ugyanazokat az édeskés ízjegyeket viseli, mint nagy testvére, az eredeti Unikornis Könny Gin. Amiben ez a korlátozott számban elérhető likőr különbözik, az

az ital igézően csillogó fekete színe”

– áll a bemutatásban.

Kérdés, mekkora piaci rést fed le az új dizájn, de egy lázadónak talán megéri az árát. A Firebox egyébként más mesebeli lények könnyét szintén palackozza: kapható náluk egy Hableány Könny nevet viselő vodka, illetve egy Főnix Könnye névre keresztelt fűszeres rum is.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.