GasztroHírek  » 

Mire képes egy megrögzött Martha Stewart-rajongó?

Mire képes egy megrögzött Martha Stewart-rajongó?

2019.04.07.  | Orbán Szilvia

A nehezen kategorizálható tévés háziasszony, Martha Stewart évtizedeket átölelő karrierje alatt megszámlálhatatlan rajongói ajándékot kapott már. A sokszor meglehetősen buggyant kedvességeknek külön kétszintes stúdiót tart fent.

Nem kérdés, hogy a televíziós műsorvezető, gasztroszakértő, rendezvényszervező, könyvszerző, üzletasszony, egyben hajdani elítélt és fotómodell kiterjedt rajongói körrel rendelkezik. Martha Stewart hosszú évek óta rivaldafényben, ezzel együtt pedig az érdeklődés kereszttüzében él, hű követői pedig úgy tűnik, sosem hagyják cserben. Így volt ez sikerei csúcsán, a Martha Stewart Show évadai alatt, de adócsalási ügye idején is – a rajongók nem tágítanak mellőle.

Világos, hogy egy ennyire sikeres és híres közszereplő sok kedves levelet és ajándékot kap, de a valódi mennyiség megtippelésekor lehet, hogy nagyon mellélőnénk:

a valóság ugyanis az, hogy Stewart külön kétemeletes stúdiót tart fent ezeknek, írja a Today.

Kiderült ugyanis, hogy az üzletasszony nem szívesen dobja ki a neki címzett csecsebecséket.

„Mindent megtartok, mert mindben találok valamit, amiért nagyon érdekes” – magyarázta a 77 éves Stewart.
De ne gondoljon senki mappákba rendezett levélkötegekre – legalábbis ne csak azokra. Martha ugyanis egy rakás kézzel készített mütyürt és bigyót is kap a rajongóktól, festményektől kezdve egészen a kulacsokig; sok alkotáson még Stewart szeretett kutyái – Sharkey, Francesca és Dzsingisz kán – is megjelennek.

A gyűjteményben szép számmal vannak dísztárgyak (festmények, rajzok, szobrok, fametszetek), de használati tárgyak is, például poharak, bögrék tányérok; vagy egészen egyedi darabok, mint amilyen ez a kézzel festett, kutyás etetőszék:

Persze vannak olyan ajándékok is, amiket nem lehet egyszerűen hazavinni, és betenni egy vitrinbe.
Tavaly Stewart Seattle-be látogatott, ahol fura eset történt meg vele: egy – saját elmondása szerint – jóképű fiatal férfi szegődött mellé, aki bevallotta, hogy mennyire szereti őt. „Aztán csak felhúzta a pólóját, és láttam, hogy az egyik oldalát teljesen befedi egy rólam készített tetoválás” – meséli. „Majd a kezembe nyomott egy alkoholos filcet, és kérte, hogy írjam alá a képet a bordáin, hogy majd azt is magára varrathassa.”

Martha Stewart (@marthastewart48) által megosztott bejegyzés,


Habár Stewart New York-i otthonának egy jelentős részét elfoglalják a hű rajongóktól érkező ajándékok, az üzletasszony készséggel bevallja, hogy gyűjteménye valószínűleg labdába sem rúghatna néhány nagy sztáré mellett.

„El tudod képzelni, mi mindene lehet Streisandnak?!” – tréfálkozik.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.