GasztroHírek  » 

Négy magyar étterem a világ legjobbjai között

Négy magyar étterem a világ legjobbjai között

2018.12.06.  | MKO

Négy magyar étterem került fel a La Liste-re, a világ egyik legismertebb gasztronómiai rangsorára – a legjobbjak közé három pesti és egy vidéki vendéglátóhely jutott be.

A 2019-es listán legelőkelőbb helyen

83 ponttal a már két Michelin-csillagos Onyx található. A Costes 80,50 pontos, a Borkonyha 80, ugyanúgy, mint az encsi Anyukám Mondta.

A lista élén minden maradt a régiben: a három Michelin-csillagos Guy Savoy at Monnaie de Paris (99,75 pont) immár harmadik éve vezeti a listát. A New York-i Le Bernardint ismét a második helyen hozzák ugyancsak 99,75 ponttal – az Alain Ducasse au Plaza Athénée (99,50 pont) viszont a harmadik helyre jött fel.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.