GasztroHírek  » 

Negyedmillió forintos hamburgerrel ünneplik az új császárt

Negyedmillió forintos hamburgerrel ünneplik az új császárt

2019.04.05.  | MKO

Május elsején új császár ül a japán trónra: Naruhito uralkodása már a 248. korszak, amely a Reiva nevet kapta – ez magyarul jó harmóniát jelent. Az ünnepségek az egész országot megmozgatják, köztük az éttermeket is.

A Grand Hyatt Tokyo a trónra lépést meglepő módon nem hagyományos japán fogással teszi emlékezetessé, hanem egy óriási, luxus hamburgerrel. 900 dollár, vagyis mintegy 256 ezer forint lesz az ára a Golden Giantnek, az arany óriásnak.

Átmérője 25 centi, tömege három kiló, a hús első osztályú kuroge wagyu steak benne – 1000 grammnyi. Ha már luxus, akkor libamáj és szarvasgomba is kell bele, sőt, ahova lehet, aranyat is csempésznek, még a hagyma mellé is.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.