GasztroHírek  » 

Nemzetközi díjat nyert Bezzegh Éva szakácskönyve

Nemzetközi díjat nyert Bezzegh Éva szakácskönyve

2018.05.18.  | MKO

A világ legnagyobb zsűrizett dizájnversenyére, az A’ Design Award and Competion megmérettetésre nevezte be a tavaly alapított Artbeet, prémium gasztronómiai könyvekre szakosodott kiadó Bezzegh Éva – 12 hónap című, fél éve megjelent, exkluzív, első kiadványát, ami ezüst fokozatú minősítést nyert „grafika és vizuális kommunikáció dizájn” kategóriában.

2017 novemberében jelent meg Bezzegh Éva – 12 hónap címet viselő első receptkönyve.

A nagy formátumú coffee table album a világ számos konyhájának ízét felvonultató, szezonális saláták témáját járja körbe.

A kiadvány egy teljes éven át követi nyomon a táj és a hangulatok változásait úgy a tányéron, mint a természetben és a mindennapjainkban. Egyedi, letisztult látványvilága Laki Eszter munkáját dicséri, az oldalakat Török-Bognár Renáta ételfotói, évszakokon átívelő táj- és életképei illusztrálják.

  • Méret: 27,5 x 20 x 4 cm
  • Súly: 1600 g
  • Terjedelem: 360 oldal (96 recept)
  • Kiadó: Artbeet

Mi ez a díj? 

A 2009-ben alapított A’ Design Award & Competition mára a világ legnagyobb zsűrizett design versenye, amelyet évente, nemzetközi szinten szerveznek. A kreatív területek széles skáláján, az idei évben 100 kategóriában adtak át A’ Design díjakat, hogy a világ bármely országában élő, számos területen alkotó legjobb dizájnerek nyilvánosságot kapjanak.

A versenybe nevezett munkákat minde évben szakértők értékelik, és egy befolyásos kb. 200 fős zsűri bírálja el névtelenül, mely zsűrit tapasztalt akadémikusok, dizájnerek, a sajtó prominens képviselői, és széles körben elismert szakemberek alkotnak.

Az idei statisztikák egyelőre nem hozzáférhetőek, de a verseny nagyságrendjét a tavalyi adatok is jól mutatják, ahol

45,906 pályamunka érkezett be, ebből 35,212-t elutasítottak.

A kiírásnak megfelelő 10,694 nevezett pályázat elbíráslását követően 1,962 nyertest hirdettek 110 kategóriában.

Az idei díjakat 2018. június 29-én, az ipozáns, 200 éves Teatro Sociale Como épületében adják át  Comóban, Olaszországban.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.