GasztroHírek  » 

Oprah nem hajlandó fizetni az avokádóért

Oprah nem hajlandó fizetni az avokádóért

2019.04.24.  | Orbán Szilvia

A világ egyik leggazdagabb asszonyának saját farmja van, és nem hajlandó fizetni a drága finomságért.

Az amerikai televíziózás nagyasszonya, Oprah Winfrey a világ egyik leggazdagabb embere – hogy pontosak legyünk, a Forbes magazin szerint a  916. Ez a szám lehet, hogy első hallásra nem túl lenyűgöző, de ha belegondolunk, hogy planétánkon 7,5 milliárd ember él, akkor azért mégiscsak elég menő.

Oprah vagyonát néhány hete nagyjából 2,4 milliárd dollárra becsülték. Ez már egy akkora, ép ésszel nehezen felfogható összeg, amely tulajdonosának elképesztően fényűző életet biztosít. Azonban a csodálatos házak, a hihetetlen kényelem és a márkás ruhák, illetve a jótékonykodás és a befektetések mellett is jócskán marad még mit a tejbe aprítani.

Hogy a dúsgazdagok mire költenek szívesen, leginkább személyiségüktől, érdeklődésüktől függ, Winfrey esetében az egyik ilyen kedvelt tevékenység az utazás – azonban nem akárhogyan, írja a FoodAndWine.

A tévés ugyanis a hírek szerint imádja az avokádót; a finomságot egészséges nassolnivalóként mindig magával viszi a hosszabb utakra, de semmiképp sem a boltok polcairól választ, inkább a saját termesztésűt részesíti előnyben.

Oprah-nak ugyanis saját avokádói vannak, pontosabban egy egész avokádófarmja.

Winfrey a napokban a The Daily Show című műsorban tűnt fel, amelynek úgynevezett „kulisszák mögött” forgatott beszélgetésében megkérték, hogy említsen pár dolgot, ami bizonyítja, hogy nincs teljesen elszállva, és ő is úgy él, mint a „normális” emberek. A tévés rögtön rávágta:

„Ételek. Ha úton vagyok, a saját kenyeremet csomagolom, és a saját avokádómat” – válaszolta. Azonban a folytatásból kiderül, hogy Oprah fogalmai a normalitásról kissé mások, mint az átlagemberé: „Van egy avokádófarmom” – meséli. „Ezért nevetséges lenne fizetnem értük egy boltban.”

„De miért vettél egy saját ültetvényt? Viccelsz?” – teszi fel a kérdést Oprah beszélgetőtársa. „Ez közel sem egy ’normális’ történet:

saját avokádót termesztek, mert az üzletekben túl drágának találom!”

A kijelentés nem csak a stúdióban verte ki a biztosítékot, ugyanis az interjú után tele volt vele a média.

A tévés egyébként látva partnere reakcióját, láthatóan elgondolkodott egy pillanatra, de aztán elkezdett nevetni, majd a beszélgetés új irány vett. Az üzletasszonynak sem utolsó Oprah arról kezd el beszélni, hogy azért sem hajlandó fizetni, hogy a fehérneműjét tisztítóba vigyék – ahogy fogalmaz, az is túl drága. „Valahol meg kell húzni a határt” – magyarázza. Csak nehogy az legyen a következő, hogy „racionális” okokból vásárol magának egy textilgyárat.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.